Radhus · Försäljning Altea · Ref. HH-LL-232

350.000€
Pris per m2 2.941€/m2

Radhus · Försäljning Altea · Ref. HH-LL-232

Beskrivning

Hörnbostad med stor trädgård i Altea

Pris per m2 2.941€/m2
Byggd 119m2
Tomt 500m2
Sovrum 4
Badrum 3
Pool No
Garage Privat

I ett lantligt område mellan Altea och Albir hittar du denna charmiga egendom. Inom ett avstånd av bara 1000 meter hittar du en av stränderna i Altea, hamnen, ett stort snabbköp och en mängd olika butiker och restauranger. 1,7 km till den lokala tågstationen. Endast två km till stranden och staden Albir.

45 minuters bilresa till Alicantes flygplats och de tre närmaste golfbanorna ligger 7, 11 och 14 kilometer bort. Huset har två våningar, med huvudlägenheten på första våningen. När du går uppför trappan passerar du en terrass med panoramautsikt. Bredvid denna terrass finns ett förråd eller grovkök.

Första våningen består av ett stort vardagsrum med ett amerikanskt kök längst in. Köket har tillgång till en terrass med utsikt över bergen och utsikt över trädgården på baksidan. Även på denna våning finns två sovrum och ett renoverat badrum.

Bottenvåningen är en separat lägenhet. Till vänster om entrén ligger ett renoverat kök med matbord. Ett grovkök ligger bredvid köket. Rakt fram från huvuddörren finns ett badrum med dusch och till höger från entrén ligger det ljusa vardagsrummet som leder till ett sovrum med badrum ensuite. Detta sovrum har direkt tillgång till en terrass med utomhuskök och trädgården.

Vardagsrummet skulle lätt kunna användas som sovrum. Då skulle nedre våningen ha två sovrum med varsitt badrum. Garaget, 3,80 x 5,20, har plats för en bil och även verkstad och förråd. Huset är delvis renoverat under de senaste åren. Nytt kök i nedre plan, nytt badrum i plan, pelletskamin och tvåglasfönster. Flera luftkonditioneringsenheter. Internetanslutning faciliteter.

På uppfarten och framträdgården finns parkeringsmöjligheter för flera bilar. Den - mycket privata - trädgården erbjuder olika terrasser, små palmer och medelhavsväxter. En fastighet med god potential och ett fantastiskt lantligt läge med närhet till bekvämligheter.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 119m2
Tomt: 500m2
Pool : No
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 65 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Balkong
Sydlig
Grönområden
Terrass
renoverat
Trädgård
Förråd
Integritet
Air Condition
Kust
Garage
Tvättrum
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
BBQ
Nära strand

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet