Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-CMC-00-0142

469.000€
Pris per m2 3.975€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-CMC-00-0142

Beskrivning

Lyxig modern villa med pool i Villamartin

Pris per m2 3.975€/m2
Byggd 118m2
Tomt 321m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta moderna hem i Orihuela Costa.

Denna fantastiska fristående villa med 3 sovrum, belägen i det önskvärda området Pau 8 i Villamartin, erbjuder en lyxig och fridfull boendeupplevelse med sin privata uppvärmda pool och hisnande öppna vyer. Tomten i söderläge, som mäter 312m2, har en lättskött trädgård med grönområden och inbjudande terrasser, perfekt för avkoppling och för att njuta av de natursköna omgivningarna.

Villan består av tre rymliga sovrum och två moderna badrum, varav ett är ett eget badrum. Vardagsrummet, matsalen och köket i öppen planlösning kompletteras av ett separat grovkök, vilket ger ett praktiskt och elegant vardagsrum. Fastigheten har möblerats till en exceptionellt hög standard, med centraliserad luftkonditionering, en 4 m elektrisk markis över terrassen och trädgårdsområdet, terrängparkering med en elektrisk uppfartsgrind, elektriska persienner överallt, ett bevattningssystem för trädgården och ett förråd .

Förutom det stora trädgårdsområdet har villan även ett stort solarium där du kan njuta av ännu mer spektakulär utsikt, inklusive en glimt av havet. Det lugna residenset är idealiskt beläget, bara 15 minuters promenad från populära Villamartin Plaza, känt för sitt utmärkta utbud av barer och restauranger, och en kort bilresa från de vackra stränderna i Orihuela Costa. Denna villa erbjuder en exceptionell kombination av komfort, lyx och bekvämlighet, vilket gör den till ett idealiskt hem för dem som söker en livsstil av hög kvalitet i en lugn miljö.

REF: HH-EB-CMC-00-0142

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 118m2
Tomt: 321m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Söder
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Modern
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet