Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-MYM-479DBIS

184.999€
Pris per m2 1.121€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-MYM-479DBIS

Beskrivning

Modernt familjehem i La Zenia

Pris per m2 1.121€/m2
Byggd 165m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell har glädjen att presentera detta fantastiska hem i Orihuela Costa.

Detta eleganta radhus i 2 plan, beläget i det pittoreska området Playa Flamenca i Alicante, kombinerar komfort, stil och funktionalitet. Fastigheten har två sovrum med inbyggda garderober, en extra lägenhet, ett separat kök, terrasser utanför båda sovrummen och två badrum. Detta hem är idealiskt för dem som söker ett rymligt och välutrustat utrymme nära stranden.

När du kommer in välkomnas du in i ett rymligt vardagsrum med matsal prydd med modern och mysig inredning. Detta område är perfekt för att koppla av och njuta av tid med familj eller vänner. Stora fönster flödar över utrymmet med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och varm atmosfär.

Köket är helt oberoende och utrustat med moderna apparater, inklusive kylskåp, ugn, mikrovågsugn och keramikhäll. Den har också gott om skåputrymme för förvaring, vilket ger en praktisk och funktionell plats för att laga mat.

På bottenvåningen finns ett komplett badrum bekvämt beläget för gäster och boende.

Det stora sovrummet är en oas av lugn, med en inbyggd garderob som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Detta sovrum har direkt tillgång till en privat terrass, perfekt för att njuta av avkopplande stunder utomhus.

Det andra sovrummet har även en inbyggd garderob och tillgång till en privat terrass, vilket skapar en ljus och mysig plats att varva ner på.

Ett extra komplett badrum ligger på denna våning, utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter.

Till fastigheten hör en extra lägenhet, perfekt för gäster eller som extra utrymme för familjen. Denna lägenhet har en egen ingång, vilket garanterar integritet och oberoende. Den är utrustad med ett litet vardagsrum, ett sovrum, ett kök och ett badrum.

Terrasserna i båda sovrummen erbjuder härlig utsikt och extra utrymme för att njuta av medelhavsklimatet. De är perfekta för att sola, läsa en bok eller bara koppla av.

Samhället i Playa Flamenca erbjuder olika bekvämligheter såsom gemensamma pooler, trädgårdsområden och rekreationsutrymmen, vilket gör det idealiskt för familjer att njuta av.

REF: HH-EB-MYM-479DBIS

Egenskaper

Byggår: 2001
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 165m2
Pool : Gemensam
Kök : 2
Orientering: Sydöst
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Modern
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Möblerat
Gemensam Pool

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet