La Zenia La Zenia

Fastighetsbyrån Hansson & Hertzell säljer bostäder här La Zenia

View more
Hansson & Hertzell

Bildgalleri

La Zenia strand fylld med massor av människor och palmer.
La Zenia
La Zenia
En fullsatt La Zenia-strand med människor som sitter och står i sanden.
La Zenia
Flygfoto över La Zenia resort.
En La Zenia kustnära utsikt.
Hotel Servigroup med palmer framför sig på La Zenia.
La Zenia
La Zenia
La Mirada restaurang belägen i La Zenia.
En strandnära pool med palmer på La Zenia.

Beskrivning

La Zenia - ett soligt shoppingparadis

La Zenia är en pittoresk stad som ligger i regionen Orihuela Costa på Spaniens södra kust. Det är en mycket önskvärd plats för dem som vill investera i fastigheter. Detta på grund av dess fantastiska stränder, varma medelhavsklimat och utbud av bekvämligheter. Välkommen till La Zenia - ett soligt shoppingparadis!

Kulturhistoria

La Zenia har en fascinerande historia som går tillbaka till 1500-talet då det var en liten fiskeby. Staden har sedan dess vuxit till att bli ett populärt turistmål, men den har lyckats behålla sin charmiga karaktär och kultur. Staden har flera historiska platser, inklusive 1500-talskyrkan Nuestra Señora del Carmen och Torre del Moro-tornet. Dessa byggdes under 1500-talet för att skydda kusten från piratangrepp.

Livsstil och underhållning

La Zenia är en livlig stad som erbjuder en avslappnad livsstil som lockar både pensionärer och familjer. Staden är känd för sina vackra stränder, fantastiska golfbanor och ett brett utbud av underhållningsalternativ. Men viktigast av allt: det största köpcentret på Costa Blanca South. Från levande musik till vattensporter, det finns något för alla i La Zenia.

Bekvämligheter i La Zenia

La Zenia har en befolkning på cirka 6 000 människor, varav de flesta från norra Europa. Det är välutrustat med en rad bekvämligheter, inklusive stormarknader, skolor, vårdcentraler och idrottsanläggningar. Staden har ett brett utbud av restauranger, kaféer och barer som erbjuder ett brett utbud av alternativ.

La Zenia Boulevard

La Zenia Boulevard är det största köpcentret i provinsen Alicante och erbjuder över 150 butiker, restauranger och kaféer. Komplexet är ett populärt resmål för shopping, restauranger och underhållning och lockar besökare från hela regionen.
Ett lekrum för barn i åldrarna 4 till 10 år tillhandahålls gratis, och med säkerhet i åtanke erbjuder köpcentret alltid gratis identifieringsarmband för varje barn så att de enkelt kan hittas och lämnas tillbaka till sina föräldrar.
Ett brett utbud av underhållning äger rum årligen, inklusive Flamencodans på det centrala torget, spanska vinprovningar som presenteras av lokala vingårdar och urbana vingårdar, och stora välgörenhetsevenemang.

Tillgänglighet och läge

La Zenia ligger inom 40 minuters bilresa från Alicantes och Murcias flygplatser, vilket gör det lättillgängligt för dem som reser från utlandet. Staden ansluter bra via stora motorvägar och är inom räckhåll för andra populära destinationer, som Torrevieja, Cartagena och Murcia.

Mat i La Zenia

La Zenia är ett paradis för matälskare och erbjuder en mångsidig kulinarisk upplevelse som inkluderar traditionella spanska rätter och internationell mat. Staden har ett brett utbud av restauranger, kaféer och barer. De tillgodoser alla smaker och plånböcker, från budgetvänliga tapasbarer till exklusiva restauranger.

Klimat och väder

La Zenia har ett milt medelhavsklimat, med långa, varma somrar och milda vintrar. Staden får i genomsnitt 300 soldagar per år, vilket gör den till en idealisk plats för utomhusaktiviteter i det varma vädret.

Fastigheter i La Zenia

La Zenia erbjuder ett brett utbud av fastighetsalternativ, inklusive lägenheter, radhus och villor. Oavsett om du letar efter en permanentbostad, ett fritidshus eller en investeringsfastighet. I Playa Flamenca finns det gott om alternativ för att passa dina behov och budget. Staden har en rad fastigheter, från nybyggnation till återförsäljningsfastigheter, som alla erbjuder utmärkt värde för pengarna. Med sitt utmärkta läge, vackra landskap och livliga livsstil är La Zenia en idealisk plats för fastighetsinvesteringar i Spanien.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Hansson & Hertzell fastighetslogotyp

Bostäder


WhatsApp
Ring mig om denna fastighet