Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-MTCB-HZDCB9

159.000€
Pris per m2 1.988€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-MTCB-HZDCB9

Beskrivning

Renoverad lägenhet vid havet i Torrevieja

Pris per m2 1.988€/m2
Byggd 80m2
Sovrum 3
Badrum 1

Hansson & Hertzell är vänliga att presentera detta underbara hem i Torrevieja.

Vi är glada över att kunna presentera denna exceptionella fastighet: en rymlig, elegant lägenhet med turistlicens, belägen bara 100 meter från havet. Denna helrenoverade lägenhet på 80 m² erbjuder en oöverträffad kustnära boendeupplevelse, och i närheten av alla viktiga tjänster.

Denna lägenhet är en idealisk investering för semesteruthyrning. Med en turistlicens redan på plats och högsäsongen närmar sig, lovar det omedelbar hyresinkomstpotential.

Lägenheten är nyckelfärdig och stilfullt inredd, med all utrustning under garanti. Den säljs som på bilderna och kräver inga ytterligare ekonomiska utgifter. Denna hörnlägenhet ligger på 1:a våningen i en välskött byggnad (utan hiss) och har rikligt med naturligt ljus tack vare sina många fönster på båda sidor av byggnaden. Alla fönster vetter mot exteriören, en ovanlig egenskap i Spanien, vilket säkerställer en ljus och luftig atmosfär.

Köket och vardagsrummet i öppen planlösning har en modern köksö, med tillgång från köket till ett grovkök utrustat med tvättmaskin, panna och ett extra handfat. Vardagsrummet vetter mot en stor terrass med delvis skymd havsutsikt, perfekt för att njuta av kustbrisen.

Lägenheten består av tre sovrum och ett väldesignat, fullt utrustat badrum med dubbla handfat och en rymlig duschkabin. En fläkt är installerad i badrummet för optimal luftcirkulation. I hela lägenheten hittar du många ljuspunkter, eleganta strömbrytare (mest korsströmbrytare) och uttag.

För extra komfort är vardagsrummet utrustat med luftkonditionering, och sovrummen har fjärrstyrda fläktar med integrerad belysning.

Denna unika fastighet erbjuder en perfekt blandning av stil, komfort och funktionalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för både personligt bruk och investering.

REF: HH-EB-MTCB-HZDCB9

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 80m2
Kök : 1
Våning : 1
Avstånd till strand: 100 Meter
Möblerat
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
renoverat
Gated Community
Modern
Vattenfront
Integritet
Kust
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet