Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-a10130

137.900€
Pris per m2 1.499€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-a10130

Beskrivning

Rymlig lägenhet 300m till stranden i Torrevieja

Pris per m2 1.499€/m2
Byggd 92m2
Sovrum 3
Badrum 1

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta charmiga hem i Torrevieja.

Denna rymliga lägenhet, belägen i det eftertraktade området Playa del Cura i Torrevieja, erbjuder en inbjudande boyta på 92 kvadratmeter, bara 300 meter från stranden. Fastigheten har tre generöst tilltagna dubbelrum och ett välskött badrum. Lägenheten har halvrenoverats och blandar moderna uppdateringar med sin ursprungliga charm. Köket är fullt utrustat och interiören stoltserar med elegant eksnickeri, vilket ger utrymmet en varm och raffinerad känsla.

Lägenheten ligger i söderläge, vilket ger gott om dagsljus hela dagen. Det keramiska golvet är både slitstarkt och stilrent, medan det yttre snickeriet är tillverkat av högkvalitativt aluminium med Climalit-fönster, vilket ger utmärkt isolering.

Ytterligare funktioner i denna fastighet inkluderar en pålitlig vattenförsörjning, inbyggda garderober för gott om förvaring och en hiss för bekvämlighet. Lägenheten är ljus och luftig, med högt i tak som förstärker känslan av rymd. Terrassen är perfekt för avkoppling utomhus, och det finns också ett solarium där du kan njuta av medelhavssolen. Ett förråd tillför extra funktionalitet till fastigheten.

Denna lägenhet ligger i ett livligt och centralt område, nära alla nödvändiga bekvämligheter. Du hittar busshållplatser, parker, skolor, vårdcentraler, köpcentra och stormarknader inom räckhåll. Det omgivande området är vackert anlagt med träd, och det finns särskilda lekplatser för barn, vilket gör det idealiskt för familjer. Fastigheten är en del av en urbanisering som erbjuder en känsla av gemenskap och trygghet.

Till lägenheten hör även garage och parkeringsplats, vilket ger extra bekvämlighet. Missa inte chansen att bo på en av de mest eftertraktade platserna i Orihuela Costa. Kontakta oss idag för mer information och för att boka ett besök för att se denna fantastiska fastighet själv!

REF: HH-EB-ALGR-a10130

Egenskaper

Byggår: 1978
Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 92m2
Balkong: 4 m2
Kök : 1
Våning : 2
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 300 Km.
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Terrass
Gated Community
Modern
Integritet
Kust
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Hiss

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet