Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-B9194

109.900€
Pris per m2 1.998€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-B9194

Beskrivning

Lägenhet med turistlicens i Torrevieja

Pris per m2 1.998€/m2
Byggd 55m2
Sovrum 2
Badrum 1

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta moderna hem nära Acequion Beach.

Denna inbjudande lägenhet ligger i området Acequion i Torrevieja och erbjuder en bekväm boyta på 55 kvadratmeter. Bara 200 meter från stranden erbjuder det en idealisk livsstil vid kusten. Fastigheten har två rymliga dubbelrum och ett modernt badrum, allt i en renoverad interiör som blandar modern bekvämlighet med klassisk charm.

Köket är fullt utrustat, redo att laga mat med lätthet, och inredningssnickerierna, tillverkade av ek, tillför en touch av värme och elegans till hemmet. Lägenheten är orienterad mot nordväst, vilket säkerställer behagligt dagsljus hela dagen. Golven läggs med slitstarka keramiska plattor och det yttre snickeriet är tillverkat av högkvalitativt aluminium med Climalit-glas, vilket ger utmärkt isolering och ljudreducering.

Förutom sin tilltalande interiör har denna lägenhet en mängd praktiska tillbehör. Tillgänglighetsfunktioner, såsom handikappanpassning och hiss, gör den lämplig för alla boende. Komfort garanteras med luftkonditionering, uppvärmning och ljusa, väl upplysta utrymmen. De inbyggda garderoberna erbjuder gott om förvaring, medan det höga i tak skapar en öppen och luftig atmosfär.

Utomhusutrymmen är också en höjdpunkt, med en privat balkong och en terrass där du kan koppla av och njuta av den friska luften. Ett solarium finns tillgängligt för att njuta av solen i avskildhet. Lägenheten är en del av en anpassad bostadsutveckling, vilket gör den till ett utmärkt val för personer med rörelsehinder.

Läget är centralt och ger enkel tillgång till viktiga tjänster och bekvämligheter. Kollektivtrafik är lätt tillgänglig, med busshållplatser i närheten. Området är omgivet av grönområden, inklusive parker och trädkantade gator, vilket skapar en lugn miljö. Närhet till köpcentra, medicinska faciliteter, skolor och stormarknader garanterar bekvämlighet för vardagen. Dessutom erbjuder lägenheten klara vyer, vilket bidrar till dess övergripande attraktionskraft.

REF: HH-EB-ALGR-B9194

Egenskaper

Byggår: 1993
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 55m2
Balkong: 4 m2
Kök : 1
Våning : 3
Orientering: Nordväst
Köksutrustning
Terrass
renoverat
Turistlicens
Gated Community
Modern
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Nära strand
Fullt utrustat kök

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet