Villa · Försäljning San Miguel De Salinas · Ref. HH-EMSE-501

475.000€
Pris per m2 2.794€/m2

Villa · Försäljning San Miguel De Salinas · Ref. HH-EMSE-501

Beskrivning

Rymlig villa i San Miguel de Salinas

Pris per m2 2.794€/m2
Byggd 170m2
Tomt 1.219m2
Sovrum 5
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

5 sovrum - 3 badrum - terrass - trädgård - pool - garage


Hansson & Hertzell presenterar denna imponerande fastighet med en tomt på 1 219 kvadratmeter, idealisk för att njuta av det fantastiska klimatet i området. Detta utomhusutrymme inkluderar en privat pool som är perfekt för att svalka sig, samt en grillplats där du kan ordna utsökta utomhusmåltider med vänner och familj. Den rymliga trädgården erbjuder områden för avkoppling, solbad och att komma i kontakt med naturen, tack vare sina stora gröna ytor, vilket gör den till en idealisk plats för både vila och underhållning.

Huvudbostaden har 5 sovrum och 3 badrum, vilket ger en bekväm och rymlig miljö för boende och deras gäster. Dessutom inkluderar den en andra, fristående bostad som säkerställer integritet och självständighet, perfekt för att ta emot vänner eller familj under längre vistelser.

En annan fördel med denna fastighet är dess garage, som inte bara erbjuder ett säkert utrymme för fordon utan också extra förvaringsutrymme.

Missa inte denna möjlighet och kom och upptäck denna magnifika bostad!

Egenskaper

Byggår: 2001
Sovrum: 5
Badrum: 3
Byggd: 170m2
Tomt: 1.219m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 2
Våning : 0
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 2 Km.
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Garage
Kust
Utsikt över pool
Bottenplan
Möblerat
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Air Condition
Terrass
Förråd
Trädgård
Pool
Öppen spis
Öppen Planlösning
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet