Lägenhet · Försäljning San Javier · Ref. HH-EB-LCBE-CELINE

107.000€
Pris per m2 1.446€/m2

Lägenhet · Försäljning San Javier · Ref. HH-EB-LCBE-CELINE

Beskrivning

Renoverad takvåning i Santiago de Ribera

Pris per m2 1.446€/m2
Byggd 74m2
Sovrum 3
Badrum 1

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta moderna hem i San Javier-området.

En vackert renoverad, soldränkt hörntakvåning belägen i den charmiga kuststaden Santiago de la Ribera, bara en kort 4 minuters promenad från stranden. Denna ljusa och luftiga lägenhet erbjuder en idealisk blandning av modern komfort och kustnära boende, med en rymlig terrass med vidsträckt öppen utsikt, perfekt för att njuta av solnedgångar och uteservering. Dessutom finns det en mysig privat uteplats som ger extra utrymme för avkoppling eller underhållning.

Interiören i hemmet har tre välutrustade sovrum, alla designade för maximal komfort, och ett modernt badrum. Inredningen är en enastående funktion, med exotiska möbler som ger en unik och sofistikerad touch till vardagsrummet. Lägenheten ligger i västerläge och släpper in rikligt med dagsljus hela dagen och fantastisk utsikt över kvällshimlen.

Med luftkonditionering installerad för komfort året runt, är denna takvåning på 74 m² ett exceptionellt fynd för alla som vill njuta av den lugna skönheten hos kustnära boende i Spanien. Dess utmärkta läge, nära stranden, affärer och restauranger, gör det till ett perfekt alternativ för ett fritidshus eller permanent boende.

REF: HH-EB-LCBE-CELINE

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 74m2
Kök : 1
Orientering: Väster
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
renoverat
Modern
Integritet
Kust
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet