Villa · Försäljning Ciudad Quesada · Ref. 66167

219.000€
Pris per m2 2.808€/m2

Villa · Försäljning Ciudad Quesada · Ref. 66167

Beskrivning

Pris per m2 2.808€/m2
Byggd 78m2
Tomt 133m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Ja

Välkommen till ditt nya hem i Ciudad Quesada, i det charmiga området Doña Pepa!~~Denna ljusa villa, med en yta på 78 m2 och en tomt på 133 m 2, erbjuder ett idealiskt utrymme för att njuta av den komfort och lugn du förtjänar. Med ett vackert solarium på mer än 50 m2 för att njuta av den tydliga utsikten och Medelhavsklimatet kommer du att ha det perfekta stället att koppla av och dela oförglömliga stunder med familj och vänner.~~Huset har 2 rymliga dubbelrum och 2 moderna badrum (ett badrum), vilket ger komfort och avskildhet. Det fullt utrustade köket gör att du enkelt kan förbereda dina favoriträtter. Dessutom vetter huset västerut, vilket garanterar dig trevliga solnedgångar och ljusstyrka i alla rum.~~Njut av ett sorglöst liv tack vare ytterligare funktioner som luftkonditionering, inbyggda garderober och ett brett utbud av bekvämligheter inklusive en trädgård, uteplats och förråd. Fastigheten har också 2 gemensamma pooler, perfekt för varma dagar, och parkering ingår på tomten för din komfort.~~Det ligger 7 km från stranden och erbjuder dig ett avundsvärt läge nära alla nödvändiga tjänster: bussar, stormarknader (CONSUM 5 minuters promenad), sjukhus, parker, golfbana La Marquesa, och kusten. Allt detta för endast 219.000 €, med samhällskostnader på 420 € per år.~~Missa inte möjligheten att bo i detta underbara hem, där komfort och plats är i perfekt harmoni!

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 78m2
Tomt: 133m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Solarium
Alarm
Terrace
Light
Water
Wardrobes cupboard
Storeroom
Appliances
Air-Conditioning
Community Pool
porch
Furniture

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet