Radhus · Försäljning Ciudad Quesada · Ref. HH-AW-DIN-4-B-Z992

139.000€
Pris per m2 1.655€/m2

Radhus · Försäljning Ciudad Quesada · Ref. HH-AW-DIN-4-B-Z992

Beskrivning

Charmigt Radhus i Två Våningar med Fantastisk Utsikt i Ciudad Quesada

Pris per m2 1.655€/m2
Byggd 84m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool No
Garage Gemensam


Upptäck detta mysiga radhus i två våningar, som erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och ett utmärkt läge i det eftertraktade området Ciudad Quesada.

bottenvåningen finns ett rymligt och varmt vardagsrum/matrum som öppnar upp mot en inglasad terrass, perfekt för att njuta av den fantastiska utsikten över Ciudad Quesada och saltvattensjöarna i La Mata. Det separata köket är utrustat med nästan nya vitvaror inköpta mellan 2020 och 2022, vilket gör det idealiskt för den som älskar att laga mat i en modern och funktionell miljö. Här finns även ett nyrenoverat badrum med dusch och ett praktiskt förråd.

övervåningen hittar du två sovrum. Master bedroom har en charmig terrass med fri utsikt, perfekt för avkopplande stunder i friska luften. Här finns också ett andra badrum och ytterligare en terrass med utsikt över bostadsområdet, vilket ger extra utrymme att njuta av utomhuslivet. Tack vare öst- och västlig orientering är bostaden ljus hela dagen.

Radhuset säljs fullt möblerat med nästan helt nya möbler, de flesta inköpta år 2020, och har luftkonditionering i alla rum för komfort året runt. Varje fastighet i området har en egen terrass vid entrén som ger ännu mer utomhusutrymme.

Beläget i Ciudad Quesada, inom Rojales kommun, är detta hem idealiskt för åretruntboende. Det finns ingen gemensam pool, men det är bara 500 meter till den kommunala poolen samt närhet till mataffärer, banker, vårdcentraler och ett apotek öppet dygnet runt. För fritidsaktiviteter finns restauranger, barer, en vattenpark och den prestigefyllda La Marquesa golfbana, en av de äldsta i regionen.

Tack vare närheten till motorvägen är Alicantes flygplats och stora städer i regionen lättillgängliga.

Missade inte chansen att besöka detta charmiga radhus och upptäck allt som Ciudad Quesada har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka en visning – ditt nya hem väntar!


Klicka här för alla våra fastigheter i detta område
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1999
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 84m2
Pool : No
Garage: Gemensam
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Orientering: öster
Avstånd till strand: 9 Km.
Avstånd till flygplatsen: 37 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Bottenplan
Möblerat
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sjöutsikt
Balkong
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
renoverat
Trädgård
Förråd
Modern
Air Condition
Integritet
Tvättrum
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet