Radhus · Nybyggnad Fuengirola · Ref. HH-PRIME-EH-39

745.000€
Pris per m2 4.357€/m2

Radhus · Nybyggnad Fuengirola · Ref. HH-PRIME-EH-39

Beskrivning

Lyxigt komplex av radhus i Fuengirola

Pris per m2 4.357€/m2
Byggd 171m2
Sovrum 4
Badrum 4
Pool Gemensam
Garage Privat

4 sovrum och badrum — lyxigt nybyggt — golfläge — gemensamt spa — gemensam pool — terrasser — nära stranden


Hansson & Hertzell presenterar stolt ett slutet bostadskomplex, som består av 80 radhus med 3 och 4 sovrum, med en modern, funktionell och innovativ design som smälter in i dess vackra natur. Evergreen Homes blandar design och komfort i var och en av sina 80 enheter. Därför vill vi att detta ska bli din plats i världen. För att uppnå detta har vi designat bostäder för dig byggda med hög detaljnivå och med rymliga, perfekt orienterade rum; Tack vare användningen av stora porslinsgolv, dess massiva fönster, tillåter vi naturligt ljus att komma in när som helst på dygnet. Och hur är det med dess magnifika terrasser, där du kan njuta av de bästa solnedgångarna.

Köket har utformats som en odelbar enhet i vardagsrummet, vilket ger gott om utrymmen där du kan tillbringa en stor del av dagen. Kvaliteterna är på höjden av ett projekt som detta: bänkskivor i kvarts, inbyggda vitvaror och integrerade LED-lampor som ger sofistikerad och värme. Elegans har valts i badrummen
av det stora porslinsformatet, reflektion och designgaranti. Allt detta utan att glömma funktionalitet och alltid erbjuda ett lågkonsumtionsförslag som uppfyller kriterierna hållbarhet, praktiska och komfort.

För invånarna på Costa del Sol behöver Chaparral ingen introduktion. Beläget halvvägs mellan Cala de Mijas och Fuengirola, är det ett mysigt hörn starkt kopplat till en av de mest utövade sporterna i området: golf.

Förutom att ha anlagda utrymmen, fritidsområden och en gemensam utomhuspool inom samma bebyggelse, kan du njuta av tillgång till det exklusiva sport- och fritidscentret som är knutet till bebyggelsen, som har paddeltennisbanor, ett SPA, ett gym, etc. Likaså, syd- och sydvästorienteringen av sina hem ger den lyxen att få ut det mesta av naturligt ljus och njuta av den suggestiva marina miljön vid Medelhavskusten.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område

Klicka här för fler fastigheter från denna lyxutvecklare


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2022
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 171m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 700 Meter
Avstånd till flygplatsen: 26 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 450 Meter
Automatisk port
Kust
Larmsystem
Tennis
Nybyggd
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Fitness Club
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Bottenplan
Privat Takterrass
Gemensam Pool
Golf Utsikt
Bra område för uthyrning
Gated Community
Utsikt över berg
Modern
Nära strand
24 Hour Security
Elektriska fönsterluckor
Eco-Home
Fullt utrustat kök
Balkong
Köksutrustning
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet