Villa · Nybyggnad IBIZA · Ref. HH-REI-BRISE-1

3.800.000€
Pris per m2 9.268€/m2

Villa · Nybyggnad IBIZA · Ref. HH-REI-BRISE-1

Beskrivning

Lyx villa till salu på Ibiza

Pris per m2 9.268€/m2
Byggd 410m2
Tomt 821m2
Sovrum 5
Badrum 5
Pool privat pool
Garage Privat

5 bäddar och badrum - Lyx nybyggd - Nyckelfärdig - Källare - Havsutsikt - Kvalitetsmaterial - Utsikt över Dalt Villa - Privat pool


Hansson och Hertzell presenterar stolt denna underbara nya villa i Talamanca Bay - Ibiza

På gångavstånd från den vackra bukten Talamanca kommer ett ultramodernt mästerverk att erbjuda allt du kan förvänta dig av kompromisslösa kvaliteter och toppfinish. Kombinationen av glasfönster från vägg till golv med användning av naturliga material kommer att säkerställa en levande atmosfär i varje ljus översvämmade rum och förbinda det rymliga vardagsrummet på insidan med de stora utomhusterrasserna. Den stora uppmärksamheten på små detaljer och moderna rena linjer är nyckeln till att föra livsglädjen till nästa nivå, nära alla bekvämligheter och attraktioner i Ibiza stad.

Ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning på bottenvåningen med angränsande terrasser garanterar komfort och ger en lätt luftig känsla med anslutningen till den lummiga trädgården och poolområdet. På övervåningen kommer det att finnas 5 sovrum, alla en-suite med egna badrum och inbyggda garderober. Det spektakulära havet och stadsutsikten över Dalt Villa från första våningen kommer att fullborda den ultimata Ibiza-känslan. Den nybyggda nyckelfärdiga villan inkluderar golvvärme och central A/C, med körsbäret ovanpå är den utsökta källaren på 170 m2 för att skapa din egen hemmabio, gym eller rymliga gästlägenhet.

Klicka här för alla våra fastigheter på White Island


Ibiza, den fantastiska Balearerna som ligger i Medelhavet, är känd för sitt livliga nattliv, vackra stränder och kristallklara vatten. Oavsett om du letar efter en fridfull tillflyktsort eller en livlig festscen, har Ibiza något att erbjuda alla.

Denna förtrollande ö är hem för några av de mest eftertraktade fastigheterna i världen, med ett varierat utbud av lyxiga villor och lägenheter. Från elegant modern design till traditionella hem i medelhavsstil, Ibiza har en fastighet som passar alla smaker.

Öns varma klimat, idylliska landskap och världsberömda musikscen gör den till ett populärt resmål för både turister och kändisar. Genom att äga en fastighet på Ibiza kan du uppleva denna magiska ö året runt, njuta av solen, havet och den pulserande kulturen.

Att investera i en fastighet på Ibiza är inte bara ett smart ekonomiskt beslut, utan också ett livsstilsval. Med sin oöverträffade skönhet och oändliga möjligheter till äventyr är Ibiza en verkligt unik och anmärkningsvärd plats att kalla hem. Missa inte chansen att göra denna förtrollande ö till din egen.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 5
Badrum: 5
Byggd: 410m2
Tomt: 821m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 700 Meter
Avstånd till flygplatsen: 11 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Öppen Planlösning
Terrass
Golvvärme
Trädgård
Garage
Turistlicens
Tvättrum
Privat Takterrass
Utsikt över pool
Modern
Bottenplan
Eco-Home
Bra område för uthyrning
Balkong
Utsikt över berg
Integritet
Källare
Kust
Nära strand
Nybyggd
Smart Home System
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Pool
Grönområden

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet