Nyheter Nyheter

Nyheter

View more
Hansson & Hertzell

Real de La Quinta: Marbellas nya lyxresort

Real de La Quinta: Marbellas nya lyxresort
13 Feb 2023

Undangömt i en av Malagas vackraste enklaver, på gränsen till Marbella, börjar ett nytt häpnadsväckande projekt som kommer att resultera i en av Costa del Sols bästa bostadsområden hittills: Real de La Quinta.

Med över 2 kvadratkilometer av väldesignad resort lämnar denna unika plats ingenting åt fantasin: lyxfastigheter, långa spel på La Quinta golfbana och en natur som du aldrig sett förut.

Grädden på moset är den kristallklara konstgjorda sjön som är hjärtat i projektet. Runt den finns vackra stränder, pooler, vandringsleder och mycket mer. Låt oss ge dig en inblick i detta speciella projekt!Real de La Quinta Resort

Sjöklubben Real de La Quinta Hansson & Hertzell fastigheter

Real de La Quinta är en femstjärnig urbanisering med unika egenskaper som inte kan hittas någon annanstans på Medelhavskusten. Målet med projektet är att skapa en lyxig semesterort som är perfekt integrerad med den naturliga miljön och upprätthåller det lokala ekosystemet. Projektet siktar på att slutföras 2025.

Real de La Quinta ligger i Marbella-Benahavis (Malaga) och ligger vid foten av berget Sierra de Las Nieves. Det är ett biosfärreservat som deklarerats av UNESCO, som gränsar till Nueva Andalusia och Puerto Banús. Detta utmärkta läge ger dem boende vacker utsikt mot havet och golfbanorna, och direkt tillgång till det skyddade naturområdet i bergen och sjön Istán.

- Översikt över projektet -

La Concha berget Sjö Istan La Quinta Golfbana Hansson & Hertzell


Förutom den lyxiga fastigheten i sig, inkluderar resortet en uppsjö av bekvämligheter så som en 12-håls golfbana, tennis- och paddeltennisbanor, en ridklubb, hälso- och skönhetscenter, butiker, hotell, restauranger och mycket mer.

Service avdelningen ger dem boende alla typer av nödvändiga tjänster (städning, underhåll etc.)

Bekvämligheter för boende och deras gäster att njuta av under hela året:

 • Spektakulär sjö
 • Boutiquehotell
 • Ridcenter
 • Tennis och paddelbanor
 • Exklusiv restaurang, bar och snackbar
 • Sjöklubben med flera restaurangalternativ
 • Konstgjord strand med inhägnad badplats
 • Exekutiv golfbana som omger sjön
 • Löp-/promenad-/cykelväg runt sjön
 • Litet kommersiellt område med butiker och vattensport kiosk
 • Barnklubb och lekpark
 • Vattensporter på sjön - paddelbrädor, kajaker, vattencyklar och roddbåtar
 • Gym & hälsocenter - spa, bastu, massageområden, uppvärmda pooler


Golf & Sjöliv

Stjärnan i denna show kommer att vara den 35 000 m2 stora sjön, designad av Hidroingenia. Den är belägen i mitten av resortet, runt vilken det sociala och aktiva livet kretsar. Det kommer att vara en ledstjärna för avkoppling, med stränder, en pool och massor av nautiska aktiviteter.

Sjön har ett särskilt gastronomiskt område, som drivs av den berömda Azotea Grupo, och ett hälso- och hälsoområde som drivs av den lika berömda Le Max Club.

Runt sjön kretsar ytterligare en av dess värdefulla ägodelar: golfbanan designad av världsmästaren Manolo Piñero. En flexibel bana med 6 hål (ett par 5, tre par 4 och två par 3) med olika möjligheter till tees och/eller flaggor på greenerna. Detta säkerställer möjligheten att spela ett snabbt spel samtidigt som du fortfarande använder alla klubborna i din väska, men också en komplett 4-5 timmars 18-hålsbana. Det kommer att finnas flera inlärningsmöjligheter, såsom en golfakademi, kort träningsområde och ett långspelsområde.


Mästerplan Real de La Quinta Resort Hansson & Hertzell fastigheter Marbella
Placering av Real de La Quinta

Placeringen av Real de La Quinta Resort ger den unika möjligheten att välja mellan bergen och stränderna, precis utanför dörren. Naturen är en del av livsstilen här, så njut av utomhuslivsstilen, ridning, vandring eller bara njut av solnedgångarna.

Marbella har välförtjänt varit en av Costa del Sols främsta destinationer. Dess utmärkta klimat, stränder, naturliga omgivningar och dess stora sportanläggningar är bara några av de otaliga attraktionerna som denna stad vid Málagakusten erbjuder.

Klicka här för fler kända resmål på Costa del Sol

Ett tydligt bevis på den höga kvaliteten på dess infrastruktur är Puerto Banús, en av de mest emblematiska platserna i Marbella. Dessutom känt som ett golfparadis. 

Real de La Quinta passar perfekt in i dessa egenskaper, och tack vare sitt läge och integritet lovar det att bli ännu en av Marbellas oöverträffade enklaver.

Restid till La Quinta:
 • Från Malaga: 40 minuter.
 • Från Marbella: 10 minuter.
 • Från Puerto Banús: 10 minuter.
 • Från stranden: 5 minuter.
 • Från San Pedro: 3 minuter


Läge Real de La Quinta Resort MalagaFastigheter på Real de La Quinta


Fastigheterna som ska byggas på Real de La Quinta Resort kommer alla att erbjuda lyxiga bekvämligheter, privata pooler och parkeringsplatser och fantastisk utsikt. Alla fördelar bidrar till fastigheternas värden och än så länge går försäljningen väldigt fort. Mer än 60 % av de 90 bostäderna i den första etappen är redan sålda.

- Alla våra tillgängliga fastigheter på Real de La Quinta Bostadsort -

Bostad Sabinas Bostad Olivos Hansson & Hertzell fastigheter Bostad Quercus Bostad Palmitos Hansson & Hertzell fastigheterResidential Quercus Residential Palmitos Hansson & Hertzell real estate


Fastigheterna fokuserar på att omfamna miljöns naturliga egenskaper. De är gjorda av traditionella material för att hålla sig autentiska, men med en personligen touch. Tanken är att fly från de kvadratiska blockfastigheterna som finns över hela Costa del Sol. Inslag av naturen är implementerade, så att husen smälter in vackert i sin miljö och har sina egna karaktärer. 

Hansson & Hertzell Real de La Quinta Marbella Resort


Dessutom blir Real de La Quinta den första semesterorten i Europa som får Breeam-certifikatet för miljömässig och social hållbarhet. Detta bevisar återigen att resortet är en pionjär inom byggandet av lyxiga semesterorter i Spanien, och vi är förväntansfulla med att se hur detta projekt kommer att utvecklas. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar om detta fantastiska projekt.

BREEAM-certifikat Hansson & Hertzell Costa Del Sol


Vi står till din tjänst med mer än 13 års erfarenhet, ett lojalt team av proffs och kan garantera en smidig upplevelse. Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi svarar på alla dina frågor! Glöm dessutom inte att följa Hansson & Hertzell på FacebookLinkedInInstagram, och YouTube, för att hålla dig uppdaterad med alla våra nya projekt!

Eller ta en titt på vår portfölj av kvalitativa bostäder

Ibiza

Costa del Sol

Costa Blanca

Hansson & Hertzell fastighetslogotyp 

  Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Dela

Bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet