Nyheter Nyheter

Nyheter

View more
Hansson & Hertzell

En Spansk Seger: De 10 Bästa Städerna att Leva, enligt Forbes

Topp 10 städer att bo i enligt expats Hansson & Hertzell fastigheter
23 Nov 2023

Vilka städer erbjuder de bästa boendeupplevelserna globalt? InterNations, det största internationella samfundet för individer som bor och arbetar utomlands, har nyligen presenterat sin årliga Expat City Ranking för 2023, en omfattande rapport som lyfter fram de mest eftertraktade platserna att bo på i världen.

Denna rankning utvärderade 49 städer, med hänsyn till utlandsstationerades perspektiv angående deras erfarenheter av att bo och arbeta utomlands under det senaste året.

InterNations genomförde en omfattande undersökning som involverade över 12 000 expats från 177 olika nationaliteter bosatta i 181 länder eller territorier. I bedömningen togs hänsyn till olika faktorer, inklusive livskvalitet, lätt att bosätta sig, privatekonomi med mera. Och som det visar sig: Spanien är en vinnare!

Forbes Världens 10 bästa städer att bo i Hansson & Hertzell fastigheter


Spanien kom fram som en betydande segrare i år, med totalt fyra städer som tog sig in bland de tio bästa. Till Malaga kommer Alicante och Valencia, som tar andra respektive tredje positioner (med Valencia som toppar förra årets lista).

Enligt InterNations delar dessa spanska städer gemensamma styrkor som att det är lätt att bosätta sig, en hög livskvalitet och robusta rankningar inom privatekonomi. InterNations sade, "Detta leder till välkomnande kulturer som möjliggör ett njutbart och prisvärt liv."


Malaga: Där kultur och kustlinje möts

Toppar listan är den pittoreska staden Malaga, känd för sitt rika kulturarv, fantastiska Medelhavskust och solsken året runt. Expats dras till Malagas historiska charm, från den moriska arkitekturen i Alcazaba till den livliga atmosfären på Picassomuseet. Med en blomstrande kulinarisk scen och ett välkomnande lokalsamhälle erbjuder Malaga en livsstil som sömlöst blandar avkoppling med kulturell fördjupning.

Malaga säkrade inte bara topplaceringen totalt, utan knep också förstaplatsen för lokal vänlighet och klimat och väder. Den dominerade i underkategorierna arbete och fritid och balans mellan arbete och privatliv. Expats hyllade Malaga för dess säkerhet, prisvärda kollektivtrafik, en uppsjö av fritidssporter och pulserande sociala liv. En anmärkningsvärd nackdel var dock dess 41:a position på den lokala arbetsmarknaden.

Hur Hansson & Hertzell kan göra Malaga till ditt hem: På Hansson & Hertzell fastigheter förstår vi Malagas unika dragningskraft. Oavsett om du tänker dig en villa vid havet med panoramautsikt eller en charmig lägenhet i den historiska stadskärnan, är vårt team dedikerade till att hjälpa dig hitta den perfekta fastigheten som passar din livsstil och dina preferenser.

- Klicka här -

Malaga Hansson & Hertzell Fastigheter


Alicante: Kustliv och historisk elegans

Placerad tvåa på listan, fångar Alicante utlänningars hjärtan med sina gyllene stränder, livliga strandpromenader och ett välbevarat historiskt centrum. Det ikoniska slottet Santa Barbara har utsikt över staden och erbjuder enastående utsikt över Medelhavet. Alicantes välkomnande atmosfär, tillsammans med dess utmärkta hälso- och utbildningsfaciliteter, gör det till ett toppval för dem som söker en balans mellan moderna bekvämligheter och kulturell autenticitet.

Hitta din del av paradiset med Hansson & Hertzell: Hansson & Hertzell har specialiserat sig på att visa upp de finaste fastigheterna i Alicante. Oavsett om du drömmer om ett strandnära boende med direkt tillgång till Medelhavet eller ett charmigt radhus med utsikt över slottet, är vårt team engagerade i att förvandla din vision till verklighet.

- Klicka här -

Alicante Hansson & Hertzell fastigheter


Valencia: Modernt liv med en touch av tradition

Valencia säkrar den tredje platsen och kombinerar modern infrastruktur med ett djupt rotat kulturarv. Den futuristiska staden för konst och vetenskap står som en symbol för Valencias engagemang för innovation, medan den historiska sidenbörsen speglar dess medeltida förflutna. Expats i Valencia njuter av en dynamisk livsstil, från att utforska Turia-trädgården till att njuta av stadens berömda kulinariska scen.

Ge dig ut på ditt Valenciaäventyr med Hansson & Hertzell: Hansson & Hertzel är din inkörsport till Valencias fastighetsskatter. Oavsett om du tänker dig en modern lägenhet i hjärtat av staden eller en traditionell spansk villa omgiven av lummiga trädgårdar, är vårt team här för att guida dig genom processen att hitta det perfekta hemmet i denna pulserande stad.

Valencia Hansson & Hertzell fastigheter


Slutsats:

Spanien är hem för några av de bästa städerna att bo i. Malaga, Alicante och Valencia representerar symbolen för Spaniens charm, och alla erbjuder en unik upplevelse för expats som söker en ny plats att kalla hem. Med Hansson & Hertzell blir din resa till att bo i en av dessa otroliga städer ett spännande och sömlöst äventyr. Kontakta oss idag för att förverkliga din dröm om spanskt boende. Ditt idealiska hem väntar i hjärtat av den iberiska halvön!

Glöm inte att följa Hansson & Hertzell på FacebookLinkedInInstagram, och YouTube för att hålla dig uppdaterad med alla våra nya projekt!

Eller ta en titt på vår portfölj av kvalitetsegenskaper:

Costa Del Sol
Costa Blanca
Ibiza

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!
Logo Hansson & Hertzell


Dela

Bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet