Villa · Nybyggnad Estepona · Ref. HH-HB-RES6-5

2.700.000€
Pris per m2 4.348€/m2

Villa · Nybyggnad Estepona · Ref. HH-HB-RES6-5

Beskrivning

Ny möblerad golfvilla med medlemskap i Estepona

Pris per m2 4.348€/m2
Byggd 621m2
Tomt 1.048m2
Sovrum 4
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat

4/5 sovrum och badrum - Lyx nybyggd - Golffastighet - Golfklubb medlemskap - Havsutsikt - Gated Community - Aktieinnehav - Exklusiva varumärken


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna spektakulära 6 villor i La Resina Golf, Estepona ligger på en förhöjd tomt med fantastisk panoramautsikt över havet och bergen och kvaliteter av ren lyx. Var och en av de lyxiga samtida villorna har cirka 1.109 kvadratmeter och totalt 4–5 sovrum, varav 2 ligger på bottenvåningen och resten på första våningen, med möjlighet att lägga till fler i den råa källaren. Kombinationen av kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora skjutdörrar skapar ett ljust och luftigt vardagsrum.

Villorna har utsikt över den säkra 24-timmars dubbla gated community av La Resina Golf. Här kommer du att upptäcka en nyfunnen livskvalitet. Att vara placerad på kullen ger dig känslan av att vara på toppen av världen, speciellt när du njuter av utsikten hela vägen till den marockanska kusten. Känn havsbrisen på flera privata terrasser, ta ett dopp i din stora pool eller koppla av framför den öppna spisen medan du njuter av den exklusiva interiören i dessa obefläckade skräddarsydda villor.

Varje villa kompletteras med en personlig golfbil. Som ägare till en villa i THE RESINA 6IX får du ett unikt aktieägande i La Resina Golf Community, vilket ger dig direkt tillgång till golfklubben.

Designteamet bakom The Resina 6IX arbetar endast med exklusiva material och varumärken. Arkitekten och inredningsarkitekten har noggrant studerat varje detalj för att ge högsta kvalitet, från dörrhandtag till fundament. Uppdraget när man skapade The Resina 6IX har varit att skapa 6iX skräddarsydda villor med exceptionella detaljer och den mest spektakulära designen per betald euro på Costa del Sol.

Alla villor ligger på toppen av kullen i La Resina Golf Club. Resina 6IX har sin egen säkerhetsgrind som säkerställer att du har en exklusiv gated community. Tillgången till golffronten låter dig njuta av golfbanan med din egen personliga golfbil, som ingår i varje villa i The Resina 6IX. Ta en tur med din golfbil och njut av VIP-medlemskapet i samhället som ger dig full tillgång till alla faciliteter i La Resina Golf. Luften strömmar fritt in i de rymliga villorna planerade till perfektion. En privat saltvattenpool är ansluten till vardagsrummet, vilket skapar en enastående utsikt över poolen och den norra Afrikas kust. Du kan välja från en portfölj med alternativ som; biorum, eget spa- och fitnessområde, crossfit-gym, pool lounge, extra sovrum och mer.

Klicka här för alla våra fastigheter i Estepona


Ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, den underbara staden Estepona är en av Costa del Sols dolda pärlor. Här finns ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter, samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Den har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter – en omgivningar som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. 

Estepona har en varierad kulinarisk scen och erbjuder, till skillnad från många andra spanska städer av sin storlek, några utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av Medelhavets färskaste och bäst tillagade fiskar, serverade på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare att Estepona är omgivet av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet, har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soldagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 621m2
Tomt: 1.048m2
Balkong: 181 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 52 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Öppen Planlösning
Köksutrustning
Eco-Home
Garage
Automatisk port
Balkong
Tvättrum
Solpaneler
Integritet
Utsikt över pool
Dubbelglas
Kust
Bottenplan
Sydlig
Nybyggd
Möblerat
Fitness Club
Bra område för uthyrning
GYM
Utsikt över berg
Grönområden
Källare
Terrass
Övervaknings kameror
Trädgård
BBQ
Privat Takterrass
Larmsystem
Nära strand
Golf Utsikt
Havsutsikt
Smart Home System
Gated Community
Air Condition
Elektriska fönsterluckor
Modern
Förråd
Underjordisk parkering
24 Hour Security
Pool
Fullt utrustat kök
Solpaneler

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet