Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-RGZ-CC-1

6.200.000€
Pris per m2 7.848€/m2

Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-RGZ-CC-1

Beskrivning

Lyxvillor till salu på den gyllene milen i Marbella

Pris per m2 7.848€/m2
Byggd 790m2
Tomt 1.067m2
Sovrum 4
Badrum 5
Pool privat pool
Garage Privat

4 sovrum och 5 badrum - Beläget på den gyllene ilen - Panoramautsikt över havet - Ljus källare - Poolområden - Stora trädgårdar - Högsta kvalitetsstandarder


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta nya projekt med endast 5 lyxiga villor, i det fantastiska området Golden Mile, Marbella.

Den finaste arkitekturen, utmärkt design med lyxiga egenskaper, högsta standard för kvalitet och detaljer, och avancerad teknik används för att skapa riktigt sofistikerade hem.

Villorna består av ett modernt vardagsrum med öppen planlösning och vackert designade kök, rymliga mastersviter med omklädningsrum och badrum samt modernt inredda terrasser och poolområden med den mysiga omfamningen av grönskande trädgårdar och solida stenväggar.

Fastigheterna erbjuder även ett dubbelgarage och en stor källare med dagsljus som lämpar sig utmärkt som nöjesområden. Kollektionen ligger på den absolut bästa platsen i Marbella och är de första nybyggda husen på Camoján på flera år som sticker ut för sin unika livsstil.

Vi står inför ett land med underbara egenskaper, eftersom det ligger i ett oslagbart område på Costa del Sol: Den exklusiva Cascada de Camoján. Tomten, med fantastisk panoramautsikt över havet och bergen, ligger i Golden Mile, cirka 5 km från Puerto Banús, 3 km från stadens stadskärna och med åtkomst från motorväg A7.

Som vi redan vet är Golden Mile of Marbella ett av de mest lyxiga områdena i världen, med prestigefyllda hotell, många restauranger och butiker längs huvudvägen, och kända strandklubbar och förstklassiga bostadsområden.

Klicka här för alla våra fastigheter i Marbella


Marbella är välförtjänt en av Costa del Sols främsta destinationer. Dess utmärkta klimat, stränder, naturliga omgivningar och dess stora sportanläggningar är bara några av de otaliga attraktionerna som denna stad vid Málagakusten erbjuder. Ett tydligt bevis på den höga kvaliteten på dess infrastruktur är Puerto Banús, en av de mest emblematiska platserna i Marbella. Dessutom är det känt som ett golfparadis. Ett dussin magnifika banor låter golfaren spela sporten innan den ovanliga bakgrunden som havet och bergen erbjuder.

Från Cabopino till Guadalmina erbjuder Marbella besökaren 26 kilometer av vacker kustlinje med en rad soldränkta stränder utrustade med alla typer av tjänster, som inkluderar moderna hotell, bostadskomplex, butiker och restauranger. Den historiska delen av staden, som ligger vid en vacker vik, skyddar vackra hörn av en typisk andalusisk smak, med vitkalkade hus och apelsinträd. En idealisk miljö för att prova något av de läckra recepten från det lokala köket.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!



Egenskaper

Byggår: 2024
Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 790m2
Tomt: 1.067m2
Balkong: 410 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 3
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 59 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 7 Km.
Öppen Planlösning
Automatisk port
Golvvärme
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Utsikt över berg
Privat Takterrass
Källare
Gated Community
Övervaknings kameror
Modern
BBQ
24 Hour Security
Nära strand
Balkong
Larmsystem
Smart Home System
Öppen spis
Havsutsikt
Underjordisk parkering
Inomhuspool
Air Condition
Fullt utrustat kök
Integritet
Förråd
Köksutrustning
Kust
Pool
Pool Bar
Nybyggd

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet