Lägenhet · Nybyggnad Estepona · Ref. HH-PRIME-BH-1-2-A

510.000€
Pris per m2 5.000€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Estepona · Ref. HH-PRIME-BH-1-2-A

Beskrivning

Moderna bostäder till salu vid stranden i Estepona

Pris per m2 5.000€/m2
Byggd 102m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat

Lyx nybyggd - sydostläge - Anlagda trädgårdar - Privat parkering - Gemensamma utrymmen - Stora terrasser - Kvalitetsegenskaper

Hansson & Hertzell presenterar stolt detta moderna och funktionella bostadskomplex, perfekt för vardagen. Bebyggelsen omfattar 41 bostäder med ett, två och tre sovrum, fördelade på två låghus: bottenvåning, första våning och andra våning. Det finns även en vindsvåning i en av dess portaler. Alla fastigheter ligger i sydostläge

Dessa vackra hem ståtar med anlagda trädgårdar, en gemensam utomhuspool och gym, inom själva utvecklingen, samt ett mångsidigt rum. Den sydöstra orienteringen av bostäderna gör att de kan dra nytta av naturligt ljus och njuta av Medelhavskustens fantastiska marina miljö.

De gemensamma utrymmena har utformats och designats för att återspegla ett starkt engagemang för hållbarhet, med funktioner och faciliteter av högsta kvalitet som finns i hela komplexet.

Vart och ett av de 41 hemmen strävar efter att ge en perfekt blandning av design och komfort. Gemensamma utrymmen och rymliga heminteriörer har utformats för att få ut det mesta av gott om dagsljus och för att erbjuda en exceptionellt attraktiv produkt för att njuta av lugnet och tystnaden i området.

Vi vill att detta ska bli din speciella plats i världen. Rymliga vardagsrum har designats med stor uppmärksamhet på detaljer. Fotofönster, golvplattor i storformat porslin och husets orientering möjliggör maximal användning av naturligt ljus när som helst på dygnet. För att inte tala om magnifika terrasser där du kan njuta av fantastiska solnedgångar.

Eller klicka här för alla projekt av denna lyxutvecklare

Ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, den underbara staden Estepona är en av Costa del Sols dolda pärlor. Här finns ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter, samt några av Málagas bästa stränder och fisk- och skaldjursrestauranger. Den har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter – en område som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. 

Estepona har en varierad kulinarisk scen och erbjuder, till skillnad från många andra spanska städer av dess storlek, några utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av Medelhavets färskaste och bäst tillagade fiskar, serverade på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare att Estepona är omgivet av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet, har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soldagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 2024
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 102m2
Balkong: 48 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Våning : 2
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 39 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Fullt utrustat kök
Nybyggd
Köksutrustning
Automatisk port
Larmsystem
Dubbelglas
Havsutsikt
Sydlig
Air Condition
Fitness Club
Förråd
GYM
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Privat Takterrass
Utsikt över pool
Gated Community
Gemensam Pool
Modern
Hiss
Balkong
Bra område för uthyrning
Integritet
Nära strand
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet