Lägenhet · Försäljning Estepona · Ref. HH-INLU-EMA

8.000.000€ 9.500.000€
Pris per m2 22.284€/m2

Lägenhet · Försäljning Estepona · Ref. HH-INLU-EMA

Beskrivning

Lyxig 1:a linjens takvåning till salu i Estepona

Pris per m2 22.284€/m2
Byggd 359m2
Sovrum 4
Badrum 4
Pool Gemensam
Garage Privat

4 sovrum och badrum - första raden - söderläge - privat garage - infinitypool - takterrass - säkerhet - havsutsikt - lyxiga funktioner


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxiga takvåning till salu i Estepona. Det är söderläge, med gemensam pool, privat garage, stor trädgård och mycket mer. Den ligger på en tomt på nästan 20 000 m2, vilket ger upphov till ett totalt slutet och privat bostadsområde, som har en enda och förnämlig ingång, både för fotgängare och bilar, detta leder till 6 exklusiva kvarter om 3 höjder, av moderna linjer och elegant design. Den har också privata fotgängarutgångar till stranden, med åtkomstkontroll med fingeravtryck.

Imponerande trädgårdar med modern stil, men med en medelhavskänsla som omger bostadsområdet. De flesta av dessa trädgårdar sträcker sig som en stor grön äng mellan bostaden och havet, där det finns ett nytt koncept med uppvärmd utomhuspool, med salthaltig klorering, överfull och med en "oändlighet" och "låg hylla".

Denna spektakulära takvåning är fördelad i en hall, en gästtoalett, ett fullt utrustat amerikanskt kök med förstklassiga möbler och vitvaror, ett stort vardagsrum/matsal med tillgång till panoramaterrassen, 4 sovrum med eget badrum och en omklädningsrum utrustat in i minsta detalj, det har tillgång från en privat hiss integrerad i huset, på nedre plan har det källarförråd med samma finish som huset för att anpassa det till den användning som bäst passar dina behov, med toalett och tvättstuga.

När det gäller måtten så har fastigheten 359 m2 byggd och 350 m2 terrass, vilket med allt tillbehör ger totalt 813 m2. Huset har en egen hiss för enkel tillgång till takterrassen med fantastisk utsikt. Huset har ett hemautomatiskt system där luftkonditioneringen, åtkomst- och ljudsystemet som är implementerat i huset styrs från vardagsrummet och från vilken mobil enhet som helst. Varje detalj har tagits hand om maximalt, vilket optimerar kvalitet och komfort. Denna takvåning är idealiskt belägen vid havet och erbjuder direkt tillgång till stranden.

Klicka här för andra egenskaper av detta slag

Klicka här för alla våra fastigheter i Estepona


Ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, den underbara staden Estepona är en av Costa del Sols dolda pärlor. Här finns ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter, samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Den har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter – en omgivningar som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och erbjuder, till skillnad från många andra spanska städer av sin storlek, några utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av Medelhavets färskaste och bäst tillagade fiskar, serverade på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare att Estepona är omgivet av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet, har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soldagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 359m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 53 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 6,5 Km.
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
Utsikt över pool
Trädgård
Gemensam Pool
Privat Takterrass
Hiss
Jacuzzi
Bra område för uthyrning
Gated Community
Utsikt över berg
Modern
Nära strand
24 Hour Security
Smart Home System
Balkong
Elektriska fönsterluckor
Vattenfront
Underjordisk parkering
Integritet
Fullt utrustat kök
Kust
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Golvvärme

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet