Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-MAY-12839

330.000€ 374.969€
Pris per m2 1.535€/m2

Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-MAY-12839

Beskrivning

RENOVERAD VILLA MED POOL | TORRETA FLORIDA

Pris per m2 1.535€/m2
Byggd 215m2
Tomt 400m2
Sovrum 5
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta underbara hem i Torrevieja.

Denna villa har en tomt på nästan 400 kvadratmeter, den ligger i en lugn urbanisering, med välskötta grönområden, man kan säga att det ligger närmast centrum och med utsikt över lagunen.

Huset har flera våningar och en stor källare, och består av 5 rymliga sovrum, 3 mycket kompletta badrum, ett förråd, ett garage på tomten med skydd för bilar, ett solarium och en stor uteplats. Den har en mycket välskött privat pool, med möjlighet att täcka över den och göra den praktiskt uppvärmd, bredvid har du plats för solbad, en stor inglasad veranda som kan vara helt öppen eller stängd, och en mycket väl- utrustad dusch bredvid poolen. Den har även solpaneler som praktiskt taget stänger av elförbrukningen.

Detta område är ett steg bort från all service, stora ringvägar, en stormarknad 7 minuters promenad bort, och på 15 minuter till fots är du i stadens centrum och till och med på stränderna. Torrevieja har den största och mest produktiva saltlagunen i Europa, så den har privilegierade vyer när, beroende på årstid, ett rosa hav kan ses vid hela horisonten, förutom faunan som den täcker, den mest anmärkningsvärda är flamingon, med sin rosa färg som matchar sjön, och sina långa ben som gör den synlig på långt avstånd.

Se till att besöka detta hus och förutom att bli kär i möjligheterna med en stor tomt och ett underbart hus så kommer du att bli kär i omgivningen.

Detaljer:
REF: HH-EB-MAY-12839
Privat inomhus/utomhuspool
Trädgård
Parkering
Luftkonditionering
Renoverad
5 sovrum

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 3
Byggd: 215m2
Tomt: 400m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Avstånd till strand: 2 Km.
Fiberoptik
Air Condition
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
Trädgård
Modern
Inomhuspool
Integritet
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet