Lägenhet · Nybyggnad Pilar de la Horadada · Ref. HH-NAVA-VA-HB-2-0-3

299.900€
Pris per m2 3.447€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Pilar de la Horadada · Ref. HH-NAVA-VA-HB-2-0-3

Beskrivning

Sista enheten i exklusiva bostäder till salu

Pris per m2 3.447€/m2
Byggd 87m2
Tomt 50m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat
2/3 Sov & Bad | Nybyggt | Senaste tillgängliga enheter | Nära Higuericas Stranden | Nära Romero Golf | Havsutsikt | Rymliga terrasser och takterrasser

Hansson & Hertzell presenterar stolt ditt drömhus nära Lo Romero golfbana och Higuericas Beach!

Välkommen till ett exklusivt bostadsparadis för dig av Hansson & Hertzell, beläget bara ett stenkast från den prestigefyllda golfbanan Lo Romero. Om du är en golfentusiast som söker den perfekta blandningen av sport och strandliv, behöver du inte leta längre.

Beläget på ett avundsvärt läge, bara några meter från den orörda Playa de las Higuericas i Torre de la Horadada, är vår bostadsutveckling omgiven av områdets mest eftertraktade attraktioner, inklusive Torre de la Horadadas småbåtshamn och golfbanan Lo Romero i världsklass.

Vårt bostadserbjudande omfattar:

  • 48 rymliga lägenheter, tillgängliga i 2 eller 3 sovrum, var och en med 2 badrum.
  • 12 exklusiva takvåningar, noggrant designade med 2 eller 3 sovrum, 2 badrum, privat takterrass och överseende jacuzzi.
  • 39 radhus/duplex med 3 sovrum och 2 badrum.
  • Varje hem på vår utveckling har generöst tilltagna terrasser, så att du kan njuta av solen och njuta av hisnande vyer, vilket skapar din personliga oas av paradis.

Vår fastighet är utsmyckad med vidsträckta grönområden, med en glittrande pool komplett med en jacuzzi och en barnpool, ett välutrustat gym med biohälsomaskiner och en härlig lekplats, som alla erbjuder oändliga möjligheter till avkoppling och rekreation.

Utöver dessa lyx, garanterar vår utveckling din bekvämlighet med säker källarparkering för varje bostad.

Lev drömlivsstilen i vårt exceptionella bostadsområde, perfekt placerat nära Lo Romero golfbana och den fantastiska Higuericas-stranden. Oavsett om du söker sport, fritid eller lugn, välkomnar Hansson & Hertzell dig till ditt nya hem. Ditt drömliv väntar – kontakta oss idag!

Klicka här för alla våra lyxfastigheter i Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada har ett idealiskt läge, nära de säkra sandstränderna i Mar Menor. Regionen är till stor del jordbruk; omgiven av handelsträdgårdar, fruktträdgårdar, citronlundar och pastorala gårdar.

Staden ligger nära en kustlinje med fin sand och stränder med klart vatten, varvat av attraktiva vikar, som alla erbjuder ett komplett utbud av tjänster. Stranden vid Mil Palmeras är idealisk för seglingsentusiaster, som ansluter till vikarna Rincón och Puerto; det senare med en strandpromenad som vaknar till liv under varma sommarnätter.

Ett komplett utbud av vattensporter är tillgängliga vid kusten här. Staden har utmärkta idrottsanläggningar för friidrott och fotboll och ridanläggningar finns i närheten. Pilar de la Horadadas centrum är ett shoppingparadis med många butiker, konditorier, banker och spelsalonger längs huvudgatan Calle Mayor.

Pilar de la Horadada har ett typiskt medelhavsklimat, med svala havsbrisar på sommaren och skydd av omgivande berg mot de kalla nordvindarna på vintern.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 87m2
Tomt: 50m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Våning : 0
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 44 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 7 Km.
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Bottenplan
Trädgård
Gemensam Pool
Jacuzzi
Lekplats för barn
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Källare
24 Hour Security
Övervaknings kameror
Balkong
Larmsystem
Nära strand
Integritet
Havsutsikt
Underjordisk parkering
Kust
Air Condition
Fullt utrustat kök
Nybyggd
Förråd
Köksutrustning
Pool
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Fitness Club
Garage
GYM

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet