Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-OSA-OS039

569.900€
Pris per m2 3.496€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-OSA-OS039

Beskrivning

Semi ny modern villa med privat pool i Lomas de Cabo Roig

Pris per m2 3.496€/m2
Byggd 163m2
Tomt 391m2
Sovrum 4
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta underbara hem i Orihuela Costa.

Inbäddat i det charmiga området Lomas de Cabo Roig, har denna halvnya pärla alla bekvämligheter och funktioner du önskar i ett drömhem. Med 4 rymliga sovrum och 3 lyxiga badrum, inklusive 2 badrum, och en extra bekväm toalett, är denna fastighet designad för största möjliga bekvämlighet och stil.

Gå ut till din privata oas, komplett med en glänsande 5x3 meter stor pool, där du kan svalka dig under varma sommardagar och njuta av den spanska solen. Din egen privata parkeringsplats på tomten ser till att dina fordon är säkra och tillgängliga hela tiden.

Njut av det fantastiska medelhavsklimatet på en generös 66 m² stor terrass eller njut av solens skönhet från det 70 m² stora solariet som erbjuder fantastisk panoramautsikt. Den lummiga trädgården på 391 m² som omger fastigheten ger en touch av natur och grönska till din omgivning.

Detta hem säljs fullt möblerat och kommer med alla nödvändiga apparater, så att du kan flytta in problemfritt och börja njuta av ditt nya liv direkt. Bo bekvämt året runt med luftkonditionering och golvvärme på bottenvåningen.

En av de utmärkande egenskaperna hos den här fastigheten är den rymliga underbyggnaden, som erbjuder massor av potential för anpassning och ytterligare bostadsyta för att passa dina behov och preferenser.

Fastigheten vetter mot sydost, vilket säkerställer att du får den perfekta mängden naturligt ljus hela dagen. Byggt 2016, utstrålar det modernitet och kvalitet.

Ytterligare förmåner inkluderar en årlig SUMA-skatt på endast 500€, och den stora fördelen med inga gemenskapsavgifter. Detta är ett sällsynt fynd med ett utmärkt läge, som erbjuder en bekväm, lyxig och bekväm livsstil i vackra Cabo Roig. Missa inte din möjlighet att göra detta hus till ditt eviga hem.

REF: HH-EB-OSA-OS039

Egenskaper

Byggår: 2016
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 163m2
Tomt: 391m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Fiberoptik
Air Condition
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Modern
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet