Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-ARD-PD045

365.000€
Pris per m2 3.230€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-ARD-PD045

Beskrivning

Vacker traditionell villa i Lomas de Cabo Roig

Pris per m2 3.230€/m2
Byggd 113m2
Tomt 870m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta rymliga hem i Orihuela Costa.

Upptäck den ultimata lyxen av enplansboende i Lomas de Cabo Roig med denna fantastiska parhusvilla. Med tre sovrum och två badrum erbjuder denna fastighet en idealisk blandning av elegans och praktiska egenskaper.

Gå in i en oas av komfort och stil där den rymliga trädgården välkomnar dig med en uppfriskande pool, perfekt för avkoppling. Njut av underhållning på den bakre uteplatsen, utrustad med ett mysigt kök och grillplats, harmoniskt kopplat till det separata köket inuti.

Bekvämlighet möter sofistikering, eftersom fastigheten har en bakre ingång som leder till ett garage. Omfamna medelhavslivsstilen, uppskatta bekvämligheten av att bo på en nivå och skapa oförglömliga stunder i denna exceptionella villa.

REF: HH-EB-ARD-PD045

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 113m2
Tomt: 870m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2 Km.
Öppen spis
Integritet
Kust
Air Condition
Pool
Öppen Planlösning
Möblerat
Bra område för uthyrning
BBQ
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet