Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-VRE-RE0246

94.900€
Pris per m2 1.460€/m2

Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-VRE-RE0246

Beskrivning

Lägenhet i söderläge med gemensam pool i Lomas de Cabo Roig

Pris per m2 1.460€/m2
Byggd 65m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta soliga hem i Orihuela Costa.

Omfamna chansen att äga en strålande lägenhet inbäddad i det eftertraktade Lomas de Cabo Roig i Orihuela Costa. Denna charmiga fastighet har två rymliga sovrum, ett välutrustat badrum och ett oberoende kök som tillgodoser alla dina kulinariska behov. Njut av värmen från den spanska solen på din privata, solbelysta terrass..

Bostadskomplexet La Ocas är en idealisk plats för dem som vill njuta av en avslappnad livsstil omgiven av bekvämligheter. Du kan njuta av den gemensamma poolen, perfekt för att svalka dig under varma dagar eller för att dela roliga stunder med vänner och familj. Dessutom har den en futsalbana samt en lounge och en lekplats för barn. Ett annat underhållningsalternativ som bostadskomplexet erbjuder är ett petanqueområde, ett typiskt spel i södra Europa som låter invånarna umgås och ha kul utomhus. Kort sagt, La Ocas bostadskomplex är en plats som främjar en hälsosam och aktiv livsstil, perfekt för dem som letar efter ett hem i en lugn och trevlig miljö.

  Denna lägenhet ligger i ett lugnt bostadsområde, bara några minuter från golfbanor i världsklass och den orörda sanden på Campoamor Beach. Överflödet av fritidsaktiviteter fortsätter med det närliggande köpcentret Lomas de Cabo Roig, den breda Zenia Boulevard och de gastronomiska läckerheterna på restaurangen La Finca, bara en kort promenad bort, där gästerna också kan njuta av en vacker pool för barn och vuxna.

REF: HH-EB-VRE-RE0246

Egenskaper

Byggår: 2009
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 65m2
Balkong: 4 m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Orientering: Söder
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Terrass
Gated Community
Integritet
Kust
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet