Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-RSH-8-00831

82.260€ 84.260€
Pris per m2 2.493€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-RSH-8-00831

Beskrivning

Moderniserad bungalow på bottenvåningen med rymlig terrass i Torrevieja

Pris per m2 2.493€/m2
Byggd 33m2
Tomt 15m2
Sovrum 1
Badrum 1

Hansson & Hertzell är vänliga att presentera detta moderna hem i Torrevieja.

Upptäck det moderna livet i denna helrenoverade bungalow på bottenvåningen, som erbjuder en privat och grannefri fristad. Gå in i ett moderniserat utrymme som genomgick en fullständig förvandling - en sann pärla som inbjuder dig att utforska dess stilfulla funktioner.

Den öppna planlösningen ansluter sömlöst vardagsrummet till ett fullt utrustat kök, vilket skapar ett flytande och funktionellt vardagsrum. Dubbelrummet har inbyggda garderober som ger gott om förvaring utan att kompromissa med estetiken. Badrummet, som har en italiensk dusch, ger en touch av lyx till de dagliga rutinerna.

Ta en stund för att uppskatta den vidsträckta terrassen – en solbelyst oas perfekt för avkoppling och underhållning. Fastigheten levereras fullt möblerad, vilket säkerställer en nyckelfärdig upplevelse för den kräsna köparen. Håll dig bekväm året runt med bekvämligheten med luftkonditionering.

Naturligt ljus översvämmer interiören och skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Njut av friheten utan gemenskapsavgifter och problemfri parkering nära bostaden. Fastighetens utmärkta läge placerar den i närheten av viktiga tjänster, stormarknader, kaféer och bekväma busshållplatser.

Beläget i Torrevieja, är detta residens strategiskt beläget, cirka 10 minuters promenad från köpcentret Las Habaneras och Carrefour. Stränderna ligger en kort 10-minuters bilresa bort, och erbjuder den perfekta blandningen av urban bekvämlighet och kustnära reträtt.

Missa inte möjligheten att göra denna moderna bungalow på bottenvåningen till ditt nya hem – en urban oas i hjärtat av Torrevieja. Boka in en visning och föreställ dig de möjligheter som väntar i denna smakfullt renoverade fastighet.

REF: HH-EB-RSH-8-00831

Egenskaper

Byggår: 1979
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 33m2
Tomt: 15m2
Kök : 1
Orientering: Norr
Avstånd till strand: 2 Km.
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
renoverat
Modern
Integritet
Kust
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Bra område för uthyrning

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet