Villa · Nybyggnad Villajoyosa · Ref. HH-LL-177

750.000€
Pris per m2 1.829€/m2

Villa · Nybyggnad Villajoyosa · Ref. HH-LL-177

Beskrivning

Kustvilla i Villajoyosa med panoramautsikt över havet

Pris per m2 1.829€/m2
Byggd 410m2
Tomt 824m2
Sovrum 4
Badrum 2
Pool privat pool
Garage Privat

Upptäck din drömvilla med panoramautsikt över havet. Välkommen till en villa fylld av potential och med hisnande panoramautsikt över havet. Byggd av en erfaren byggare för sin egen njutning, ligger denna kvalitetsfastighet inbäddad i en lugn urbanisering i Villajoyosa, och erbjuder lugn och bekvämlighet bara en halvtimme från flygplatsen.

Fastighetsegenskaper: Gå in i den välkomnande entréhallen med dubbeldörrar som leder till det rymliga vardagsrummet, med en mysig spiskassett och vidsträckta skjutfönster och dörrar som ger fri utsikt över havet och tillgång till den generösa terrassen. Den angränsande matsalen har inbyggda vitrinskåp och bokhyllor, vilket ger både stil och funktionalitet till utrymmet.

Det stora, välutrustade köket erbjuder gott om plats för ett matbord och ger direkt tillgång till den täckta terrassen, perfekt för måltider utomhus. Två bekväma sovrum delar badrum, medan huvudsovrummet har inbyggda skåp, ett eget badrum med hydromassagebad och tillgång till en terrass.

Lägre våningspotential: Gå ner för trappan till nedre våningen, där det finns många möjligheter. Ett förråd under trappan och ett mångsidigt rum som lämpar sig för kontor, verkstad eller extra sovrum erbjuder flexibilitet och bekvämlighet. Ett rymligt område, som för närvarande inrymmer garaget, är redo för omvandling till ytterligare bostadsyta, med potential att installera större fönster för panoramautsikt över landskapet och havet.

Utomhusliv: Utanför har fastigheten en grillterrass med ugn, perfekt för att underhålla gäster. Utforska den lummiga grönsaksträdgården och olika fruktträd, vilket ger en härlig bakgrund för utomhussammankomster. Med två grindar som ger tillgång till huvudentrén och garaget finns gott om parkeringsplatser utomhus och inomhus.

Ytterligare funktioner: En 22 000-liters vattentank är ansluten till huvudvattenledningarna, vilket säkerställer en pålitlig vattenförsörjning. I närheten kan du upptäcka en uppsjö av spektakulära stränder och vikar, inklusive de berömda Chiringuitos strandbarer och restauranger, som erbjuder musik, skaldjur och relaxlounger på sommaren.

Läge & bekvämligheter: Belägen inom gångavstånd, bara 750 meter, från närmaste strand, och bara en kilometer från ett charmigt utbud av affärer, kaféer, barer och restauranger, erbjuder denna villa den perfekta blandningen av kustnära boende och urban bekvämlighet. Den pittoreska gamla stan och strandpromenaden i Villajoyosa ligger bara 2,5 kilometer bort, medan tågstationen Alicante-Denia är bekvämt belägen 1,2 kilometer från din dörr.

Lokala attraktioner: Villajoyosa är känt för sin historiska gamla stadsdel, chokladfabriker och den pulserande "Moro's and Cristiano's"-festivalen, en 10-dagars fest med parader och en spektakulär kustattack i gryningen, som väckt globalt turistintresse.

Missa inte möjligheten att göra denna fridfulla oas till din egen. Kontakta Hansson & Hertzell fastighetsmäklare idag för att boka en visning och ge dig ut på din resa till kustnära levande lycka.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 410m2
Tomt: 824m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 42 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 13 Km.
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Balkong
Utsikt över pool
Öppen spis
Möblerat
Vattenfront
Bra område för uthyrning
Integritet
Utsikt över berg
Kust
Källare
Nära strand

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet