Tomt · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-AL-4

1.995.000€
Pris per m2 2.718€/m2

Tomt · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-AL-4

Beskrivning

Exceptionellt villaprojekt i Nueva Andalusia

Pris per m2 2.718€/m2
Byggd 734m2
Tomt 1.458m2
Sovrum 5
Badrum 6
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Upptäck en unik möjlighet med Hansson & Hertzell - en exceptionell tomt med godkänd licens väntar i hjärtat av Nueva Andalusia, en av de mest eftertraktade platserna i Golfdalen. Inbäddat bland exklusiva golfbanor, exklusiva bekvämligheter och prestigefyllda internationella skolor, erbjuder detta utmärkta läge en symbol för ett lyxigt boende i Marbella.

Med en generös tomtstorlek, presenterar denna enastående möjlighet den perfekta duken för att förverkliga ditt drömhem. Föreställ dig att vakna upp till en hisnande utsikt över frodig grönska och välskötta fairways, med medelhavssolen som lyser upp din omgivning.

Inkluderat i detta oöverträffade erbjudande är ett fantastiskt villaprojekt, noggrant designat med specifikationer av högsta kvalitet och lyxiga designelement. Från de eleganta trägolven till den mysiga öppna spisen, varje detalj har noggrant utformats för att lyfta din livsupplevelse till nya höjder av sofistikering.

Ytterligare funktioner finns i överflöd, vilket säkerställer en livsstil av komfort och bekvämlighet. Skäm bort dig åt nöjet av ett fullt utrustat kök utrustat med moderna apparater, perfekt för kulinariska entusiaster. Njut av gästerna på den täckta terrassen eller håll minnesvärda sammankomster runt grillplatsen, omgiven av lugnet i trädgården och fridfull utsikt över trädgården.

Med bekvämligheter som luftkonditionering, inbyggda garderober och närhet till golfbanor, affärer och skolor, har varje aspekt av den här fastigheten genomtänkt kurerats för att tillgodose alla dina behov och önskemål.

Missa inte denna exklusiva möjlighet att äga en bit av paradiset i Nueva Andalusia. Kontakta Hansson & Hertzell idag för att ta din chans att skapa ditt drömhem i denna prestigefyllda enklav Marbella.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 6
Toaletter: 2
Byggd: 734m2
Tomt: 1.458m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
24 Hour Security
Nära strand
Balkong
Smart Home System
Öppen spis
Underjordisk parkering
Integritet
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Kust
Air Condition
Köksutrustning
Nybyggd
Förråd
Pool Bar
Gas centralvärme
Pool
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Privat Takterrass
Bra område för uthyrning
Golf Utsikt
Utsikt över berg
Gated Community
Källare
Modern
BBQ

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet