Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-AU5

3.690.000€
Pris per m2 9.389€/m2

Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-AU5

Beskrivning

Lyxvilla i Marbellas golfdal

Pris per m2 9.389€/m2
Byggd 393m2
Tomt 1.011m2
Sovrum 4
Badrum 4
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Välkommen till Hansson & Hertzells utsökta erbjudande - en lyxig villa inbäddad i hjärtat av den prestigefyllda Golfdalen. Denna anmärkningsvärda fastighet står som ett bevis på oöverträffad förfining, som har genomgått en totalrenovering och har skräddarsydd inredning och möbler som lyfter den till en klass för sig.

Gå in och omsluts av den utsökta uppmärksamhet på detaljer som definierar denna överdådiga villa. Från den noggrant anlagda trädgården till den inbjudande poolen och grillplatsen, alla aspekter av friluftsliv har noggrant kurerats för att ge en atmosfär av ren lyx och avkoppling.

Gå ner i källaren och upptäck en oas av njutning, där ett underhållningsrum och hemmaspa väntar, som utlovar oändliga timmar av fritid och underhållning i bekvämligheten av ditt eget hem.

Denna villa ligger inom en vidsträckt tomt på över 1000 m2 och erbjuder gott om utrymme för utomhusnöje och underhållning. Beläget på en av Nueva Andalusias mest eftertraktade gator, med utsikt över det majestätiska berget La Concha, är det en symbol för sofistikerat boende.

Med flera prestigefyllda golfbanor bara några ögonblick bort och en uppsjö av bekvämligheter inklusive butiker och fritidsanläggningar inom några minuters bilresa, förstärks lockelsen av denna villa ytterligare av dess närhet till Puerto Banus, som nås på mindre än 10 minuter med bil.

Upplev toppen av lyxigt boende med Hansson & Hertzells överdådiga villa i hjärtat av Golfdalen. Kontakta oss idag för att göra denna extraordinära fastighet till ditt nya hem i Marbellas prestigefyllda enklav.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 4
Toaletter: 2
Byggd: 393m2
Tomt: 1.011m2
Balkong: 230 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: öster
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Utsikt över pool
Grönområden
Bra område för uthyrning
Terrass
Utsikt över berg
Trädgård
Källare
Gated Community
BBQ
Modern
Underjordisk parkering
24 Hour Security
Nära strand
Integritet
Smart Home System
Kust
Förråd
Fullt utrustat kök
Nybyggd
Air Condition
Köksutrustning
Gas centralvärme
Larmsystem
Pool Bar
Pool
Automatisk port
Öppen Planlösning
Balkong
Golvvärme
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
GYM

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet