Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-AU9

2.995.000€
Pris per m2 7.544€/m2

Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-AU9

Beskrivning

Lyxig villa med havsutsikt i golfdalen | Nueva Andalusia

Pris per m2 7.544€/m2
Byggd 397m2
Tomt 931m2
Sovrum 5
Badrum 4
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Introducerar en helrenoverad familjevilla med hisnande havsutsikt, inbäddat i hjärtat av den uppskattade golfdalen i Nueva Andalusia. Denna utsökta fastighet sträcker sig över tre nivåer och erbjuder en öppen planlösning översvämmad med naturligt ljus, perfekt för modernt familjeliv.

Entréplanet välkomnar dig med ett rymligt vardagsrum sömlöst integrerat med ett kök i öppen planlösning, tillsammans med tre dubbelrum, två badrum och en gästtoalett, vilket ger gott om utrymme och komfort för vardagen.

Gå upp till översta våningen, där två extra sovrum väntar: en lyxig huvudsvit och ett gästrum, tillsammans med ytterligare ett badrum.

Kliv in på den expansiva 90 m2 solterrass som erbjuder panoramautsikt över berget La Concha i öster, golfbanan och Puerto Banus i söder, och kvällssolen på västra sidan, vilket skapar en pittoresk miljö för avkoppling och underhållning utomhus.

Fastigheten har en rad rekreationsutrymmen, inklusive en källare med ett TV-rum, gym, bastu och spelområde, vilket ger oändliga möjligheter till fritid och avkoppling. Utomhusfaciliteter finns i överflöd, med en saltvattenpool som är tillgänglig från vardagsrummet/matsalen, en utomhusgrill och matplats, och olika avkopplingszoner, perfekta för att hålla sammankomster och njuta av Medelhavets livsstil.

Idealisk för både familjeboende och som semesterhus för golfentusiaster, denna villa erbjuder den perfekta blandningen av lyx, komfort och bekvämlighet på en av Marbellas mest eftertraktade platser. Upplev symbolen för kustnära boende med denna exceptionella fastighet i hjärtat av Golfdalen. Kontakta oss idag för att göra detta drömhem till ditt.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 4
Toaletter: 2
Byggd: 397m2
Tomt: 931m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: öster
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Larmsystem
Köksutrustning
Gas centralvärme
Havsutsikt
Automatisk port
Pool
Balkong
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
GYM
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Utsikt över berg
Privat Takterrass
Källare
Gated Community
BBQ
Modern
Underjordisk parkering
24 Hour Security
Nära strand
Integritet
Förråd
Smart Home System
Kust
Air Condition
Fullt utrustat kök
Nybyggd

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet