Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-FU

19.500.000€
Pris per m2 13.087€/m2

Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-FU

Beskrivning

Palatslig Villa i Marbella till salu

Pris per m2 13.087€/m2
Byggd 1.490m2
Tomt 6.043m2
Sovrum 8
Badrum 8
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna palatsliknande egendom med imponerande interiörskala, fenomenal utsikt över bergen och havet och en enorm underhållande trädgård. Den ligger i det prestigefyllda bostadsområdet Rocío de Nagüeles, vilande på en tomt på 6.043 m2, villan välkomnar dig till ett expansivt vardagsrum med ljusa interiörer, högkvalitativa ekgolv och strålande utsikt över Medelhavet.

Gourmetköket, designat exklusivt av Danespan, erbjuder skräddarsydda skåp och de finaste Gaggenau-apparaterna. Huvudköket har direkt tillgång till ett dolt kockkök, med snygga ytskikt och generösa proportioner. Den kolossala tomten erbjuder massor av lyxiga bekvämligheter som en uppvärmd saltvattenpool, välskötta trädgårdar med magnifika vattendrag och en vacker sjö.

Herrgården har flera sittplatser och matplatser utomhus, ett fullt utrustat utomhuspentry med grill och privata paddel- och basketplaner. Villan har 7 sovrum, alla med eget badrum. Den överdådiga mastersviten består av ett privat vardagsrum med en rymlig terrass med panoramautsikt och en rejäl specialdesignad klädkammare som leder in i det lyxiga badrummet.

Under hela denna prestigefyllda egendom kan du förvänta dig massor av förstklassiga faciliteter, inklusive ett wellness-spa som erbjuder en inomhuspool, jacuzzi, bastu och ångbastu, ett exklusivt glasrum för vinförvaring, en skönhetssalong, ett stort underhållningsområde med konvertibel bioduk. , och fullt utrustat gym. I anslutning till huset, men helt fristående, finns en 40 m2 gästlägenhet med öppen planlösning, ett rymligt vardagsrum med direkt tillgång till ett kök, förvaringsutrymme och sovrum i kung storlek säng.

Denna herrgård kombinerar den perfekta blandningen av klass och sofistikering, samtidigt som den erbjuder det bästa som Marbella har att erbjuda: hisnande vyer, närhet och utsikt till det emblematiska berget La Concha, utmärkt läge och det bästa av medelhavsarkitektur.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1976
Sovrum: 8
Badrum: 8
Toaletter: 2
Byggd: 1.490m2
Tomt: 6.043m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 5
Kök : 1
Inbyggda garderober: 8
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 2,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 60 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Larmsystem
Smart Home System
Privat Takterrass
Havsutsikt
Elektriska fönsterluckor
Gated Community
Pool
Fullt utrustat kök
Modern
Golvvärme
Köksutrustning
24 Hour Security
Garage
Pool Bar
Eco-Home
Tvättrum
Automatisk port
Bio
Utsikt över pool
Tennis
Öppen spis
Bottenplan
Balkong
Inomhuspool
Möblerat
Dubbelglas
Integritet
Bra område för uthyrning
Sydlig
Kust
Utsikt över berg
Fitness Club
Gas centralvärme
Källare
GYM
Övervaknings kameror
Grönområden
BBQ
Terrass
Förråd
Underjordisk parkering
renoverat
Air Condition
Nära strand
Trädgård

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet