Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ARTC-S2263

136.000€
Pris per m2 1.511€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ARTC-S2263

Beskrivning

Lägenhet med öppen utsikt med turistlicens i Torrevieja

Pris per m2 1.511€/m2
Byggd 90m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna moderna fastighet i Torrevieja.

Denna utsökta lägenhet på tredje våningen har panoramautsikt och är bekvämt beläget nära centrum av Torrevieja. Detta ljusa och luftiga hem sträcker sig över 90 kvadratmeter och har ett rymligt vardagsrum som är sömlöst integrerat med ett modernt kök. Den erbjuder två ljusa sovrum och två välutrustade badrum, varav ett har ett avkopplande badkar. Den stora balkongen ger ett perfekt utrymme för att njuta av den fantastiska utsikten. Byggnaden är utrustad med en hiss för enkel åtkomst och en gemensam pool för invånarna att njuta av.

Dessutom kommer lägenheten med en turistlicens, vilket gör den till en utmärkt investeringsmöjlighet för den som är intresserad av hyresintäkter. Alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter finns i närheten, vilket säkerställer bekvämlighet och lätt att leva. Denna lägenhet kombinerar komfort, modernitet och ett utmärkt läge, vilket gör den till ett perfekt val för både permanentboende och semesterresor.

REF: HH-EB-ARTC-S2263º

Egenskaper

Byggår: 2002
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Balkong: 15 m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Våning : 3
Orientering: Nordost
Avstånd till strand: 700 Meter
Turistlicens
Modern
Kust
Fiberoptik
Öppen Planlösning
Möblerat
Hiss
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet