Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMC-DIN-4-B-Z973

155.000€
Pris per m2 1.649€/m2

Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMC-DIN-4-B-Z973

Beskrivning

Radhus i Torrevieja

Pris per m2 1.649€/m2
Byggd 94m2
Tomt 150m2
Sovrum 3
Badrum 2

3 sovrum - 2 badrum - terrass - trädgård


Hansson & Hertzell presenterar denna charmiga tvåvånings radhus erbjuder en mysig och funktionell bostad i det mycket eftertraktade området Los Balcones, Torrevieja. Med en smart layout och moderna bekvämligheter är denna fastighet perfekt både som permanent bostad och för att njuta av soliga semestrar på Costa Blanca, Spanien.

Huset är fördelat på två våningar som är sammanlänkade med en intern trappa. På bottenvåningen fungerar en rymlig inglasad veranda som en entré, som förbinder utsidan med det ljusa vardagsrummet och matsalen med en elektrisk öppen spis, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär. Det öppna köket i amerikansk stil har totalrenoverats och utrustats med moderna apparater. Från köket finns det tillgång till en inglasad tvättstuga, som leder direkt till den södervända bakre terrassen med havsutsikt, perfekt för solbad och utomhusmåltider. Dessutom finns det på bottenvåningen ett praktiskt renoverat badrum med dusch.

På övervåningen finns tre sovrum, varav två har tillgång till en inglasad terrass och det tredje till en utomhusterrass med fantastiska vyer över saltvattenlagunen i Torrevieja, som erbjuder privata utrymmen för avkoppling och njutning av det medelhavsklimatet. Dessutom har denna våning ett modernt badrum, även det helt renoverat, med hydromassagebadkar och golvvärme, vilket ger en perfekt plats att koppla av på efter en dag på stranden.

Egenskaper

Byggår: 1990
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 94m2
Tomt: 150m2
Kök : 1
Våning : 0
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Terrass
Fiberoptik
Air Condition
Förråd
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
Sydlig

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet