Radhus · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-OAP-OPS4-71

219.950€
Pris per m2 2.784€/m2

Radhus · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-OAP-OPS4-71

Beskrivning

Radhus bara 250 m från stranden Playa Flamenca​

Pris per m2 2.784€/m2
Byggd 79m2
Tomt 25m2
Sovrum 3
Badrum 2

Hansson & Hertzell är glada att kunna presentera detta fantastiska hem i Playa Flamenca.

Detta charmiga parhus ligger i det önskvärda området La Zenia, inom Residencial Sal y Mar II-komplexet i Orihuela Costa. Med en total boyta på 79 kvadratmeter, är detta hem perfekt placerat bara 250 meter från den vackra stranden, och erbjuder enkel tillgång till den fantastiska kustlinjen. Fastigheten har tre rymliga dubbelrum och två välutrustade badrum, vilket gör den idealisk för familjer eller de som söker ett bekvämt boende.

Huset har halvrenoverats, med elegant träsnickeri och hållbara stengodsgolv genomgående. Dess sydvästvända orientering säkerställer ett överflöd av naturligt ljus, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Det yttre snickeriet är tillverkat av högkvalitativt aluminium och Climalit-glas, vilket ger utmärkt isolering och ljudreducering.

Ytterligare funktioner i detta vackra hem inkluderar luftkonditionering för komfort året runt, inbyggda garderober för gott om förvaring och en mysig öppen spis i vardagsrummet. Fastigheten erbjuder också en balkong, en trädgård, en tvättstuga och en ljus, luftig uteplats och terrass för avkoppling utomhus. Det finns ett bekvämt förråd, vilket säkerställer gott om plats för alla dina tillhörigheter.

Huset ligger i ett pulserande område med många bekvämligheter i närheten, inklusive bussar, träd, köpcentrum, vårdcentraler, skolor och sjukhus. För rekreation finns det parker, golfbanor och stormarknader inom räckhåll. Urbaniseringen i sig erbjuder klara vyer och en vänlig, transit-orienterad miljö med dedikerade barnområden, vilket gör det till en perfekt plats för familjer.

Sammantaget kombinerar detta parhus i Orihuela Costas La Zenia-område komfort, bekvämlighet och ett utmärkt läge nära kusten, och erbjuder en idealisk miljö för både permanent boende och semesterresor.

REF: HH-EB-OAP-OPS4-71

Egenskaper

Byggår: 1985
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 79m2
Tomt: 25m2
Kök : 1
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 250 Meter
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Terrass
Modern
Integritet
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet