Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-b10052

124.900€
Pris per m2 1.315€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-b10052

Beskrivning

Lägenhet i söderläge i Torrevieja

Pris per m2 1.315€/m2
Byggd 95m2
Sovrum 3
Badrum 2
Garage Frivillig

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta rymliga hem på Playa del Cura i Torrevieja.

Denna charmiga lägenhet ligger i det eftertraktade området Playa del Cura i Torrevieja och erbjuder en rymlig boyta på 95 kvadratmeter. Idealiskt beläget bara 650 meter från stranden, den här fastigheten har tre generöst tilltagna dubbelrum och två moderna badrum, vilket ger gott om plats för ett bekvämt boende. Lägenheten är redo att flytta in och har ett fullt utrustat kök, vilket gör den perfekt för omedelbar inflyttning.

Interiören är vackert inredd med eksnickerier och drar nytta av en söderläge, vilket säkerställer mycket naturligt ljus hela dagen. Golven är kaklade, vilket kompletterar den eleganta estetiken i aluminium och Climalit exteriörsnickeri.

Ytterligare funktioner i denna lägenhet inkluderar tillgång till vatten och inbyggda garderober för bekväm förvaring. Byggnaden är utrustad med hiss, vilket säkerställer enkel tillgång till lägenheten. Det finns också en balkong som erbjuder ett härligt utrymme att koppla av och njuta av utomhus. Lägenheten är ljus och luftig, med högt i tak som förstärker känslan av rymd. Det kommer fullt möblerat, vilket bidrar till dess överklagande som ett inflyttningsklart hem.

Invånarna kan också njuta av fördelarna med ett solarium och en terrass, perfekt för att njuta av solen och njuta av det varma klimatet i Torrevieja. Fastigheten är tillgänglighetsanpassad, vilket gör den lämplig för personer med rörelsebehov. Dessutom finns det ett valfritt garage att köpa, till ett pris av ytterligare 20 000 €, som inkluderar ett förråd för extra bekvämlighet.

Sammantaget är den här lägenheten ett utmärkt val för dem som söker ett bekvämt och elegant hem nära stranden i Torrevieja, med en rad moderna bekvämligheter och funktioner utformade för att förbättra din livsupplevelse.

REF: HH-EB-ALGR-b10052

Egenskaper

Byggår: 2000
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 95m2
Garage: Frivillig
Kök : 1
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 650 Meter
Öppen Planlösning
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Terrass
Modern
Integritet
Kust
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet