Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-HSI-344110

134.995€ 137.260€
Pris per m2 2.500€/m2

Radhus · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-HSI-344110

Beskrivning

Solig Radhus i Los Altos

Pris per m2 2.500€/m2
Byggd 54m2
Tomt 70m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta ljusa hem i Torrevieja.

Detta exceptionella fyrbäddshus, beläget i ett mycket eftertraktat bostadsområde i Orihuela Costa, erbjuder en inbjudande och rymlig boendemiljö med en önskvärd orientering mot sydost. Beläget i ett välskött bostadskomplex, erbjuder fastigheten tillgång till en stor gemensam pool och vidsträckta grönområden, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter.

Huset har en generöst tilltagen trädgård i sydostläge, vilket ger gott om naturligt solljus hela dagen. Trädgården inkluderar även bekväm terrängparkering och ett separat förråd för extra funktionalitet. Det inre av fastigheten består av två välutrustade sovrum, alla utrustade med inbyggda garderober, vilket säkerställer gott om förvaringsutrymme. Det enkla badrummet är ljust och luftigt, komplett med ett badkar och ett fönster för naturlig ventilation.

Köket i öppen planlösning i amerikansk stil ger enkel tillgång till ett mysigt galleriområde, perfekt för ytterligare förvaring eller som tvättstuga. Det intilliggande vardagsrummet och matsalen har stora fönster, som översvämmer utrymmet med naturligt ljus, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär.

På det övre planet har fastigheten ett rymligt solarium där ett extra rum har omvandlats till ett tredje sovrum. Detta mångsidiga utrymme kan också fungera som ett hemmakontor, gästrum eller fritidsområde, och erbjuder fantastisk utsikt och ett överflöd av solljus tack vare sitt sydostläge.

Denna fastighet är en soldränkt fristad, perfekt orienterad för att dra full nytta av Medelhavsklimatet. Det säljs omöblerat, vilket ger den nya ägaren friheten att anpassa utrymmet efter deras smak.

Missa inte chansen att äga detta charmiga fyrbäddshus med 2 sovrum i det prestigefyllda Mirador de Los Altos, ett av Orihuela Costas mest eftertraktade bostadsområden.

REF: HH-EB-HSI-344110

Egenskaper

Byggår: 1998
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 54m2
Tomt: 70m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Privat Takterrass
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet