Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-b10181

99.900€
Pris per m2 1.611€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-b10181

Beskrivning

Lägenhet med turistlicens i Torrevieja

Pris per m2 1.611€/m2
Byggd 62m2
Sovrum 2
Badrum 1

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna charmiga lägenhet i Torrevieja.

Denna charmiga lägenhet ligger i det eftertraktade området Playa del Cura i Torrevieja och erbjuder en bekväm boyta på 62 kvadratmeter. Denna fastighet ligger bara 600 meter från den orörda stranden och är perfekt för dem som söker en livsstil vid kusten. Lägenheten har två rymliga dubbelrum och ett modernt badrum, vilket gör den till ett idealiskt val för familjer eller par. Fastigheten är inflyttningsklar och ståtar med ett fullt utrustat kök med högkvalitativa vitvaror samt elegant inredning i ek.

Lägenheten vetter mot norr och har ett behagligt klimat året runt, samtidigt som klinkergolven tillför en touch av sofistikering och är lättskötta. Det yttre snickeriet är tillverkat av aluminium med Climalit-glas, vilket ger utmärkt isolering och ljudreducering.

Ytterligare funktioner inkluderar en pålitlig vattenförsörjning, effektiv luftkonditionering och inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Byggnaden är utrustad med hiss för bekvämlighet, och lägenheten har en balkong där du kan koppla av och njuta av den friska luften. Bostadsutrymmena är ljusa och fyllda med naturligt ljus tack vare de stora fönstren. Lägenheten är fullt möblerad, så att du kan bo bekvämt in från dag ett.

Invånarna kommer också att uppskatta solariet, som är en perfekt plats för att sola eller njuta av panoramautsikten. Det höga i tak skapar en luftig atmosfär och terrassen är en utmärkt plats för uteservering eller slappa. Fastigheten är tillgänglighetsanpassad, vilket säkerställer enkel förflyttning för alla boende.

Läget är centralt och bra förbindelser, med enkel tillgång till kollektivtrafik, inklusive bussar. Det omgivande området är rikt på grönska, med närliggande träd och parker som erbjuder en lugn miljö. Viktiga bekvämligheter som köpcentra, medicinska faciliteter, skolor och stormarknader finns alla i närheten, vilket gör dagliga ärenden bekväma. Lägenheten erbjuder också fri, fri utsikt, vilket bidrar till dess attraktionskraft som ett bekvämt och attraktivt hem i ett av Torreviejas mest eftertraktade områden.

REF: HH-EB-ALGR-b10181

Egenskaper

Byggår: 2000
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 62m2
Kök : 1
Våning : 1
Orientering: Norr
Avstånd till strand: 600 Km.
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Turistlicens
Modern
Integritet
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet