Nyheter Nyheter

Nyheter

View more
Hansson & Hertzell

​Debut av de första lyxiga Lamborghini-villorna någonsin: kommer snart!

​Debut av de första lyxiga Lamborghini-villorna någonsin: kommer snart!
7 Jul 2023
Välkommen till symbolen för lyx och sofistikerad! Förbered dig på att ge dig ut på en fängslande resa genom den senaste och unika fastighetsutvecklingen i Benahavis, Spanien.
Inspirerad av det prestigefyllda varumärket Lamborghini kombinerar denna utveckling arkitektonisk briljans, oöverträffad elegans och hisnande landskap för att skapa en verkligt extraordinär livsupplevelse.
I det här blogginlägget kommer vi att utforska vad som gör dessa villor så speciella och varför de borde stå högst upp på din fastighetsönskelista.

Oöverträffad design och utsökt hantverk

Designens filosofi är en sömlös blandning av Lamborghinis ikoniska stil och essensen av modern lyx. Varje aspekt av dessa exklusiva villor visar noggrann uppmärksamhet på detaljer, från de raffinerade marmorgolven till de suveräna skinnen och eleganta glaselementen.
Gå in i dessa arkitektoniska mästerverk, och du kommer att mötas av ljusa interiörer och fönster från golv till tak som ramar in fantastisk panoramautsikt över Medelhavet. Förbered dig på att bli fängslad av den harmoniska blandningen av skönhet och funktionalitet.

Diamant-villorna

                                        Esmeralda villorna

                                                                                   Zaphiro-villorna


Hansson & Hertzell lyxvillor tierra viva LamborghiniExklusiva livsrum

Detta projekt erbjuder rymliga villor med 4 till 6 sovrum fördelade på fyra nivåer, vilket sätter en ny standard för överflöd. Varje villa är genomtänkt designad för att ge maximal komfort och avskildhet.
Oavsett om du är värd för påkostade fester eller söker tröst i din personliga fristad, tillgodoser dessa expansiva hem alla dina behov.
De omfattande poolerna, lyxiga trädgårdarna och vidsträckta takterrasserna är perfekta för att underhålla gäster eller bara koppla av i en lugn miljö.

Hansson & Hertzell lyxvillor inredning tierra viva LamborghiniUtmärkt läge och omgivande bekvämligheter

Beläget i hjärtat av Benahavis, har projektet ett privilegierat läge i ett av de mest eftertraktade områdena på Costa del Sol. Bara en kort 15-minuters bilresa från Marbella har invånarna enkel tillgång till en dynamisk stad känd för sina eleganta klubbar, gourmetrestauranger, exklusiva hotell och hisnande stränder.
Dessutom är utvecklingen inbäddad bland 12 prestigefyllda golfklubbar, vilket gör den till en fristad för golfentusiaster. Runt området hittar du charmiga andalusiska byar och det berömda Puerto Banús, som erbjuder ett varierat utbud av underhållning, shopping och restauranger.

Hansson & Hertzell nybyggda villor tierra viva LamborghiniOrörd natur och naturskönhet

Utöver själva projektets överflöd erbjuder den förtrollande byn Benahavis en unik blandning av bergs- och havsutsikt. 
Känd som "matsalen på Costa del Sol" och ståtar med exceptionella restauranger där du kan njuta av utsökta kulinariska läckerheter samtidigt som du tar in de hisnande omgivningarna.
Med ett överflöd av orörd natur, inbjuder denna pittoreska region dig att utforska dess fauna, flora och fantastiska vyer genom natursköna promenader och uppfriskande cykelturer.
Hansson & Hertzell lyxvillor tierra viva Lamborghini havsutsikt

Slutsats

Detta nya projekt av Lamborghini i Benahavis är ett bevis på den perfekta föreningen av lyx, elegans och naturlig skönhet. Från det ögonblick du kliver in i dessa exklusiva villor kommer du att vara nedsänkt i en värld av oöverträffat hantverk och tidlös design. Med sitt utmärkta läge, rikliga bekvämligheter och fängslande omgivningar.
Är du redo att uppleva höjdpunkten av lyxliv? Lär dig mer om dessa fantastiska villor av Lamborghini i Benahavis och upptäck ditt drömhem i denna exklusiva utveckling. Missa inte denna enastående möjlighet. Kontakta oss idag för att boka en visning eller begära mer information. Din extraordinära livsstil väntar!
Glöm dessutom inte att följa på FacebookLinkedInInstagram och YouTube, för att hålla dig uppdaterad med alla våra nya projekt!
Eller ta en titt på vår portfölj av kvalitetsegenskaper:
Ibiza
Costa del Sol
Costa Blanca

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Hansson & Hertzell fastighetslogotyp

Videor

Dela

Bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet