Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-IDDO-SA

2.866.000€
Pris per m2 4.817€/m2

Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-IDDO-SA

Beskrivning

Nyckelfärdig signaturvilla i Marbellas Los Monteros

Pris per m2 4.817€/m2
Byggd 595m2
Tomt 1.600m2
Sovrum 4
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat

4 sovrum och badrum - Lyx nybyggd - Nyckelfärdig villa - Los Altos de Monteros - Med utsikt över havet och Gibraltar - Högsta kvalitetsstandard - Nära Marbellas centrum


Hansson & Hertzell presenterar stolt ett av fyra signaturvillaprojekt, utvecklade i ett privilegierat läge på en kulle i bostadsområdet Los Altos de Los Monteros i östra Marbella. Varje villa har sin egen unika moderna design och layout, utformad för att njuta av en naturlig lyxlivsstil, med enastående utsikt över Medelhavskusten, Gibraltar och den nordafrikanska kusten.

Villa Sara är en modern designvilla i 2 plan i en naturlig kullemiljö i Altos de los Monteros. Det har ett privilegierat utsiktsläge, med fantastisk panoramautsikt över kusten och Medelhavet, Gibraltar och Nordafrikas kust. Villan är ett nyckelfärdigt projekt av belgiska utvecklare, byggt till högsta kvalitet med maximala garantier. Inredningen kan göras efter alla önskemål. Läget ligger några minuters bilresa från Marbellas bästa stränder och centrum, samt restauranger, fritids- och shoppingcenter och flera golfbanor.

Funktioner inkluderar:

4 sovrum med eget badrum och en separat garderob på entréplan.

Öppen planlösning på bottenvåningen med uteplats inomhus

Högt i tak, fönster i full storlek som tillåter flödet av naturligt ljus överallt.

Fullt utrustat kök och badrum.

Golvvärme.

Spa- och gymområde med utsikt över trädgården

Anlagd trädgård med uppvärmd pool och jacuzzi.

Klicka här för lyx fastigheter i området


Marbella är välförtjänt en av Costa del Sols främsta destinationer. Dess utmärkta klimat, stränder, naturliga omgivningar och de stora sportkomplexen är bara några av de otaliga attraktionerna som denna stad vid Málagas kust erbjuder. Ett tydligt bevis på infrastrukturens höga kvalitet är Puerto Banús, en av de mest emblematiska platserna i Marbella. Dessutom är det känt som ett golfparadis. Ett dussin magnifika banor tillåter golfspelaren att spela sporten före den ovanliga bakgrunden från havet och bergen.

Från Cabopino till Guadalmina erbjuder Marbella besökaren 26 kilometer vacker kust med en rad soldränkta stränder utrustade med alla typer av tjänster, inklusive moderna hotell, bostadskomplex, butiker och restauranger. Den historiska delen av staden, som sitter i en vacker bukt, skyddar vackra hörn av en typiskt andalusisk smak, med vitkalkade hus och apelsinträd En idealisk miljö för att prova något av det läckra receptet från det lokala köket.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!



Egenskaper

Byggår: 2022
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 595m2
Tomt: 1.600m2
Balkong: 84 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Avstånd till strand: 4,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 54 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 5,5 Km.
Integritet
Nära strand
Kust
Smart Home System
Nybyggd
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Fiberoptik
Larmsystem
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Pool
GYM
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Jacuzzi
Utsikt över pool
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Utsikt över berg
Balkong
Källare

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet