Herrgård · Försäljning Alfas del Pi · Ref. HH-LL-179

689.000€
Pris per m2 1.969€/m2

Herrgård · Försäljning Alfas del Pi · Ref. HH-LL-179

Beskrivning

Hus på landet i Alfas del Pi med jordbruksmark

Pris per m2 1.969€/m2
Byggd 350m2
Tomt 5.000m2
Sovrum 4
Badrum 3
Garage Privat
Upplev lantligt boende med fantastisk utsikt.

Inbäddat på den fridfulla landsbygden, bara en kort promenad - 600 meter - till staden Alfaz del Pi, erbjuder detta charmiga lanthus en idyllisk oas för familjer som söker ett rymligt boende och pittoreska omgivningar.

Fastighetsegenskaper: belägen på en vidsträckt 5 000 kvadratmeter stor platt tomt, denna välskötta fastighet har en rad bekvämligheter, perfekt för entusiaster som bor på landet. Tre grindar, inklusive två automatiska, ger bekväm åtkomst till den vidsträckta tomten, som har:

  • Fruktträd
  • En stor vattenförekomst
  • Bevattningssystem
  • En pittoresk trädgårdsdamm prydd med medelhavsväxter
  • Ett 40 kvadratmeter stort hus med en voljär för djurhållning
  • Grundstruktur för växthus
  • Gräsklippare och jordbearbetningsmaskiner ingår

Den platta terrängen lämpar sig för fritidsaktiviteter, med gott om plats för en tennisbana eller ridbana.

Huvudbostad: huvudbostaden ligger på första våningen, tillgänglig via en storslagen ingång till ett rymligt och högt vardagsrum prydd med en klassisk öppen spiskassett. Det fristående köket har högkvalitativa skåp och gott om plats för ett matbord. Boendet på denna våning inkluderar tre sovrum och två badrum, med det stora sovrummet med eget badrum och klädkammare.

Separat lägenhet: idealisk för hyresintäkter eller gästboende, bottenvåningen har en separat lägenhet som nås via en vacker trappa och ett täckt terrass. Denna fristående enhet har ett vardagsrum med ett amerikanskt kök, ett sovrum och ett badrum. Dessutom rymmer bottenvåningen ett garage och en bodega.

Ytterligare funktioner: En invändig spiraltrappa förbinder golven, vilket säkerställer sömlös åtkomst i hela fastigheten. Alla fönster är termos och utrustade med grillar, persienner och myggnät. Njut av hisnande utsikt över havet och bergen från varje utsiktspunkt.

Missa inte detta tillfälle att äga en bit av landsbygdens paradis med Hansson & Hertzell fastighetsmäklare. Kontakta oss idag för att boka en visning och börja föreställa dig din drömlivsstil på landsbygden.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1999
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 350m2
Tomt: 5.000m2
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 62 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 9 Km.
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Havsutsikt
Terrass
Air Condition
Trädgård
Förråd
Balkong
Pool
Öppen spis
Garage
Integritet
Tvättrum
Kust
Utsikt över pool
Lantbruk
Möblerat
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Fullt utrustat kök

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet