Villa · Försäljning Alfas del Pi · Ref. HH-LL-180

1.590.000€
Pris per m2 1.674€/m2

Villa · Försäljning Alfas del Pi · Ref. HH-LL-180

Beskrivning

Herrgård i Alfaz del Pi för en stor familj eller en hotellfastighet

Pris per m2 1.674€/m2
Byggd 950m2
Tomt 8.000m2
Sovrum 10
Badrum 12
Pool privat pool
Garage Privat

CASA DE ILLANA är en unik fastighet. Ursprungligen byggd, 1970, som en stor privat egendom.

Det finns en mycket vänlig och speciell atmosfär över denna plats. När du väl har varit där vill du definitivt komma tillbaka för ett nytt besök.

Gården har ett diskret och privilegierat läge i de rika apelsinlundarna i Alfàs del Pí, vid Costa Blancas kust. Städerna Altea och Benidorm ligger bara några minuter bort med bil, liksom stranden i Albir.

Fastigheten erbjuder faciliteter av hög standard och har tidigare fungerat som hotell och ofta varit platsen för att fira bröllop, fester eller jubileum.

Totalt finns här tio sovrum och tolv badrum, varav tio med eget badrum. Två stora matsalar och en vinterterrass, alla med öppen spis. Fullt utrustat industrikök.

Den välkomnande entrén leder till en stor lounge med receptionsdisk, piano och lite charmigt vin - "källare" under trappan. Från den stora loungen kan du antingen gå till den största matsalen som har utsikt över poolen och där bord kan dukas till mer än femtio personer, eller så kan du gå till den blå matsalen där tjugo personer kan sitta. Detta rum ansluter till en underbar vinterträdgård. I hallen, precis framför trappan till första våningen, finns en rymlig toalett med enkel åtkomst.

Efter år av ombyggnad och uppgradering, 2009, finns det nu på första våningen fyra tematiska dubbelrum. De har en separat ingång och ligger runt en gemensam uteplats med torn. De gemensamma faciliteterna här består av ett stort biblioteksområde, ett badrum, en mezzanine och en terrass. Dubbelrummen har var och en i sin speciella stil, alla med eget badrum. Ett av rummen har även ett litet kök. På övervåningen finns även ytterligare fyra sovrum och en underbar lounge med öppen spis och tillgång till en stor terrass med utsikt över havet, berget Sierra Helada, Benidorm och Albir.

Den spektakulära trädgården öppnar för avkopplande promenader, eller så kan du hitta din egen plats och koppla av med en trevlig bok eller en drink. Trädgården är rik på palmer, växter och blommor. Dessutom dekorerad med vackra statyer, en önskebrunn och en vacker paviljong.

Njut av fantastisk utsikt över havet och bergen från terrassen och poolområdet. Byggnaden har varm och kall luftkonditionering, elektrisk centralvärme, fläktar, brandvarnare - allt i utmärkt skick. Parkeringsplats för upp till femtio bilar. En mycket välskött fastighet, med all el och VVS förnyad.

Vänligen kontakta oss när som helst för ett besök på denna underbara fastighet.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1970
Sovrum: 10
Badrum: 12
Byggd: 950m2
Tomt: 8.000m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 30
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 61 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Öppen spis
Bra område för uthyrning
Integritet
Utsikt över berg
Kust
BBQ
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Pool Bar
Automatisk port
Balkong
Förråd
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Havsutsikt
Grönområden
Pool
Terrass
Golvvärme
Trädgård
Tvättrum
Privat Takterrass
Utsikt över pool

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet