Villa · Försäljning Alfas del Pi · Ref. HH-LL-228

999.950€
Pris per m2 1.930€/m2

Villa · Försäljning Alfas del Pi · Ref. HH-LL-228

Beskrivning

Stor lyxvilla i Alfas del Pi med exotisk trädgård

Pris per m2 1.930€/m2
Byggd 518m2
Tomt 4.301m2
Sovrum 7
Badrum 4
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat

Imponerande rustik villa med fantastiskt läge på den lugna landsbygden mellan Albir och Altea.

Denna fastighet erbjuder en perfekt avskildhet och är totalrenoverad 2022. En privat uppfart med vackra palmer tar dig till huvudporten. Den stora sydvästläge villan är omgiven av en mycket välskött trädgård, full av stora palmer, rosor och härliga medelhavsväxter. Vattenbevattning är ansluten till jordbrukets vattenförsörjningssystem.

Den spektakulära poolen med en liten ö är också placerad i denna oas av grönt. Du har flera terrasser i trädgården. En av dem har pergola och är ansluten till ett stort utekök med grill.

Villan har två separata våningar, båda med vardagsrum och kök. Totalt 7 sovrum och 4 badrum. På nedre våningen finns ett stort vardagsrum, ett rymligt fullt utrustat kök. Tre dubbelrum med inbyggda skåp, varav 2 har eget badrum. Här finns även en gästtoalett och ett separat förvaringsskåp för tvättmaskinen.

Via en trappa på utsidan av huset som leder till övervåningen kommer du in i en rymlig hall. Här har du ett stort vardagsrum, matsal, fint och fullt utrustat kök, 3 dubbelrum med inbyggda skåp och 2 badrum varav 1 med eget badrum. På denna våning finns en stor täckt terrass på över 60 kvadratmeter som omger hela framsidan av huset, nästan 20 meter lång, med utsikt över den vackra trädgården och poolen.

Från denna terrass har du även utsikt över bergen. En trappa i övervåningens vardagsrum leder dig till tredje våningen. Det finns ett spektakulärt utrymme på nästan 30 kvadratmeter med egen rymlig terrass med utsikt över Albir, havet och bergen.

Villan har ett stort garage med elektrisk port. Luftkonditionering som också värmer. Dessutom är hela villan utrustad med elektriska fönsterluckor. Rymlig och välskött fastighet i en sann oas-trädgård.

Bara 10 minuters promenad till stan och 20 minuters promenad till stranden. 800 meter till närmaste stormarknad och på vägen passerar du tågstationen. En kilometer till huvudgatan i Albir och två kilometer till stranden. 3,5 km till den berömda gamla staden Altea. De tre närmaste golfbanorna ligger 10, 11 och 13 kilometer bort. Alicantes flygplats ligger 61 km/39 minuter bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 7
Badrum: 4
Toaletter: 1
Byggd: 518m2
Tomt: 4.301m2
Balkong: 93 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 2,0 Km.
Avstånd till flygplatsen: 61 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 7 Km.
Utsikt över berg
Kust
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Larmsystem
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Pool
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Privat Takterrass
Utsikt över pool
Modern
Möblerat
Balkong
Bra område för uthyrning
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet