Villa · Nybyggnad Casares · Ref. HH-QRS-GV-7

5.980.000€
Pris per m2 10.833€/m2

Villa · Nybyggnad Casares · Ref. HH-QRS-GV-7

Beskrivning

Lyxvilla på Finca Cortesin golfbana | Casares

Pris per m2 10.833€/m2
Byggd 552m2
Tomt 2.342m2
Sovrum 4
Badrum 6
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat
Prestigefylld 1:a radens golfvilla på Finca Cortesin - Costa del Sol

Kliv in i ett rike av arkitektonisk storslagenhet med denna prestigefyllda villa, ett sant bevis på visionär design och sofistikering. Tillverkad av de uppskattade Vicens & Ramos-arkitekterna, förkroppsligar denna bostad en blandning av futuristisk tjusning och tidlös elegans, som sömlöst smälter in i omgivningens grönskande omfamning.

Flödande linjer och graciösa kurvor definierar exteriören och skapar en fängslande estetik som harmoniserar utan ansträngning med den frodiga grönskan som omsluter fastigheten. Beläget bland en gobeläng av livfulla lövverk, erbjuder villan en fristad där lyx och natur smälter samman i perfekt harmoni.

Vid ankomsten möts gästerna av en kupolliknande entré som sätter en ton av storhet och elegans. Entrén är genomtänkt utformad för bekvämlighet och har gott om parkeringsplatser, vilket säkerställer en sömlös övergång till överflöd i riket.

Gå uppför den skräddarsydda spiraltrappan för att upptäcka en sfär av raffinerat boende på det övre planet, där varje detalj är noggrant sammanställd för att inspirera till vördnad. Här fungerar den fängslande kupolliknande entrén som en samlingspunkt som drar ögat uppåt i beundran.

Bottenvåningen avslöjar en symfoni av vardagsrum, inklusive ett fullt utrustat kök, generösa vardagsrum och matsalar och fyra utsökta sovrum, som alla utstrålar sin egen särpräglade charm. Expansiva fönster och skjutdörrar i glas inleder rikligt med naturligt ljus, suddar ut gränserna mellan inomhus och utomhus, vilket skapar en atmosfär av lugn och ro.

Kliv ut till en förtrollande trädgårdsoas, där en äggformad pool prydd med lugna ljusblå kakel väntar, som erbjuder en uppfriskande paus mitt i det grönskande landskapet. Höga palmer svajar försiktigt i vinden och kastar fläckiga skuggor över smaragdgräsmattan, vilket skapar en idyllisk bakgrund för fritid och sociala sammankomster.

Varje aspekt av denna villa talar till oöverträffad lyx och sofistikering, från de speciellt utvalda terrassplattorna till de hisnande vyerna som sträcker sig bortom horisonten. Inbäddat i den uppskattade Finca Cortesin Resort, erbjuder detta arkitektoniska mästerverk en extraordinär personlig tillflyktsort, som utlovar en livsstil av oöverträffad överflöd och förfining.

Klicka här för alla våra lyxfastigheter på Finca Cortesin Golfbana
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 6
Toaletter: 1
Byggd: 552m2
Tomt: 2.342m2
Balkong: 467 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Väster
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 95 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Golf Utsikt
Utsikt över pool
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Utsikt över berg
24 Hour Security
Övervaknings kameror
Eco-Home
Nära strand
Balkong
Smart Home System
Integritet
Elektriska fönsterluckor
Kust
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Nybyggd
Havsutsikt
Köksutrustning
Gas centralvärme
Air Condition
Automatisk port
Fiberoptik
Förråd
Dubbelglas

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet