Villa · Nybyggnad Casares · Ref. HH-QRS-GR-12

4.600.000€
Pris per m2 5.913€/m2

Villa · Nybyggnad Casares · Ref. HH-QRS-GR-12

Beskrivning

Noggrant utformade villor på Finca Cortesin Golf

Pris per m2 5.913€/m2
Byggd 778m2
Tomt 1.837m2
Sovrum 6
Badrum 6
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat

Introducerar ett mästerverk av modern elegans inbäddat inom de prestigefyllda ramarna på den berömda Finca Cortesin Resort - en fristad där lyx möter fritid. Välkommen till ett rike där arkitektonisk briljans sömlöst sammanflätas med tjusningen av golfliv.

Denna spektakulära villa har en modern charm och står som ett bevis på raffinerad smak och sofistikering. En privat uppfart, som leder till täckt utomhusparkering för två bilar, sätter scenen för den storhet som väntar inomhus.

Gå in och hänförs av storheten i vardagsrummet, där skyhöga tak framkallar en känsla av gränslös frihet. Badat i naturligt ljus som faller genom expansiva glasdörrar, utvecklas vardagsrummet till två distinkta sittplatser, prydda av en central öppen spis som utstrålar värme och charm.

Intill smälter en utsökt matplats sömlöst samman med ett toppmodernt kök, en fristad för kulinariska entusiaster med förstklassiga apparater och en lugnande neutral palett. Med gott om bänkutrymme och förvaring blir varje kulinarisk skapelse en konstfull strävan.

Ge dig ut utomhus och upptäck en fristad av lugn som sprider sig över terrasser designade för förtrollande stunder av fritid och underhållning. Fördjupa dig i tjusningen av en noggrant välskött trädgård, en privat pool och panoramautsikt över det omgivande landskapet och den grönskande golfbanan.

Villan lockar med boende utformat för både komfort och avskildhet, med två gästrum på bottenvåningen som erbjuder direkt tillgång till trädgården, medan den övre våningen är värd för ytterligare sovrum som är förbundna med en fängslande gångväg med utsikt över vardagsrummet nedanför. Takfönster ger utrymmet naturlig utstrålning, medan varje sovrum har tillgång till trädgården på övre plan och ett eget badrum.

I hjärtat av det hela ligger den överdådiga mastersviten, en fristad av överseende med orörda vyer som lyfter dess lockelse till oöverträffade höjder.

Med sitt avundsvärda läge, noggrant utformade layout och oavbrutna vyer, representerar denna villa toppen av lyxigt boende mitt i prakten av ett golfparadis. Välkommen till ett liv av oöverträffad förfining och sofistikering, kurerat av Hansson & Hertzell.

Klicka här för alla våra lyxfastigheter på Finca Cortesin Golfbana
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 6
Badrum: 6
Toaletter: 1
Byggd: 778m2
Tomt: 1.837m2
Balkong: 96 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 6
Orientering: Väster
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 95 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Elektriska fönsterluckor
Kust
Förråd
Fullt utrustat kök
Nybyggd
Air Condition
Köksutrustning
Gas centralvärme
Larmsystem
Automatisk port
Fiberoptik
Havsutsikt
Balkong
Pool
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
Trädgård
Utsikt över pool
Golf Utsikt
Bra område för uthyrning
Gated Community
Utsikt över berg
Modern
Övervaknings kameror
24 Hour Security
Nära strand
Eco-Home
Smart Home System
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet