Villa · Nybyggnad Casares · Ref. HH-QRS-GV-3

5.160.000€
Pris per m2 8.927€/m2

Villa · Nybyggnad Casares · Ref. HH-QRS-GV-3

Beskrivning

Nybyggda villor på Casares golfbana

Pris per m2 8.927€/m2
Byggd 578m2
Tomt 1.937m2
Sovrum 4
Badrum 4
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat
Oöverträffad golfvilla på lyxbanan Finca Cortesin | Casares

Kliv in i ett rike av oöverträffad lyx med denna häpnadsväckande villa, ett sant testamente till raffinerat golfliv. Tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer av de uppskattade arkitekterna Vicens & Romans, står detta överdådiga residens som ett oöverträffat arkitektoniskt underverk, som sätter en ny standard för excellens i Costa del Sol-livet.

Inbäddat på en expansiv golftomt i frontlinjen, har villan fönster från golv till tak som badar interiören i naturligt ljus, och erbjuder svepande vyer över den prestigefyllda golfbanan Finca Cortesin och det glittrande Medelhavet från sin förhöjda abborre. Omgiven av grönskande grönska garanteras integritet och lugn, vilket ger en fridfull fristad för kräsna invånare.

Expansiva utomhusterrasser lockar invånarna att omfamna den oöverträffade skönheten i regionens klimat, och sömlöst integrera inomhus- och utomhusliv för en livsstil av ren överseende. Den inbjudande längdpoolen, prydd med utsökt akvamarin kakel, inbjuder till stunder av avkoppling och förfriskningar, medan de majestätiska palmerna erbjuder både skugga och en pittoresk bakgrund för avkopplande stunder.

Gå in för att upptäcka interiörer som utstrålar förfining och sofistikering, med varje detalj noggrant utvald med de finaste materialen. Det fantastiska köket, utrustat med toppmoderna Gaggenau-apparater, fungerar som en kulinarisk oas där praktiska möter estetik i perfekt harmoni.

De flesta sovrummen är fördelade på två våningar och ligger på markplan, vart och ett med slående utsikt över den grönskande golfbanan. Det lyxiga huvudsovrum, som ligger på översta våningen, ger en privat oas för invånarna att varva ner och föryngra mitt i oöverträffad lyx.

Utanför är fastighetens landskapsarkitektur ett sant konstverk, med en fängslande gömd damm vid ingången, prydd med frodig grönska som framkallar en känsla av lugn och förbindelse med naturen.

Som en privilegierad golfegendom i den prestigefyllda resorten Finca Cortesin erbjuder detta arkitektoniska mästerverk en oöverträffad livsstilsupplevelse i en av Spaniens mest exklusiva destinationer. Omfamna symbolen för ett lyxigt boende mitt i hisnande omgivningar.

Klicka här för alla våra lyxfastigheter på Finca Cortesin Golfbana
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 4
Toaletter: 1
Byggd: 578m2
Tomt: 1.937m2
Balkong: 327 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Väster
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 95 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Eco-Home
Nära strand
Integritet
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Kust
Fullt utrustat kök
Nybyggd
Förråd
Köksutrustning
Gas centralvärme
Air Condition
Automatisk port
Fiberoptik
Larmsystem
Balkong
Havsutsikt
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Golf Utsikt
Utsikt över pool
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Utsikt över berg
24 Hour Security
Övervaknings kameror

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet