Villa · Nybyggnad Casares · Ref. HH-QRS-GR-4

4.500.000€
Pris per m2 6.870€/m2

Villa · Nybyggnad Casares · Ref. HH-QRS-GR-4

Beskrivning

Nya färdiga villor på den prestigefyllda golfbanan Casares

Pris per m2 6.870€/m2
Byggd 655m2
Tomt 1.690m2
Sovrum 6
Badrum 6
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat

Introducerar en utsökt fristad inbäddad i den prestigefyllda enklaven av semesterorten Finca Cortesin - en fristad där charm i Ibiza-stil möter lyxig komfort. Kliv in i en värld där tjusningen av traditionell medelhavsarkitektur flätas samman med modern elegans, utformad för att lyfta varje ögonblick till nya höjder av njutning.

Villan står som en orörd vit fyr, prydd med den tidlösa elegansen av medelhavsstenar, som framkallar en känsla av lugn och stillhet. Beläget på en generös tomt, utvecklas fastigheten till noggrant välskötta trädgårdar, prydda av palmernas mjuka svaj och de livfulla nyanserna av blommande blommiga buskar.

En strålande pool glittrar inbjudande och lockar till ett uppfriskande dopp, medan den täckta terrassen lockar som en tillflyktsort för uteservering och avkoppling, och erbjuder en fristad av lycksalig uppskov.

Villan sträcker sig över två våningar med överdådigt boende och inbjuder till direkt nedsänkning i dess lummiga omgivningar från marknivå. De rymliga vardagsrum, matsal och kök utstrålar värme och gästfrihet, prydda av höga tak och vidsträckta fönster som badar utrymmet i naturlig utstrålning. Köket, ett kulinariskt mästerverk, har förstklassiga Gaggenau-apparater, som tillgodoser kräsna epikuristers önskemål.

Genomtänkt placerade på bottenvåningen erbjuder två gästrum direkt tillgång till trädgården, vilket garanterar avskildhet och bekvämlighet. Gå upp till det övre planet, där de återstående sovrummen väntar, vart och ett tillsammans med sitt eget badrum. En pittoresk gångväg förbinder rummen och erbjuder en charmig utsikt över vardagsrummet nedanför, som liknar en inre balkongupplevelse.

Njut av vidsträckta vyer över den grönskande golfbanan och den majestätiska bergskedjan, en bakgrund som symboliserar lugn och ro och omsluter sinnena i en kokong av fridfull vila.

Med den extra bekvämligheten med en privat uppfart inom tomten blir parkering en sömlös angelägenhet, vilket säkerställer enkelhet och tillgänglighet för både boende och gäster.

Denna villa, inbäddad inom de eftertraktade gränserna för semesterorten Finca Cortesin, står som ett emblem för ett lyxigt medelhavsliv, en idyllisk fristad där både familjer och kräsna individer kan omfamna livets prakt i alla dess härliga manifestationer. Välkommen hem, till ett liv av oöverträffad elegans och förfining, kurerat av Hansson & Hertzell fastigheter.

Klicka här för alla våra lyxfastigheter på Finca Cortesin Golfbana
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 6
Badrum: 6
Toaletter: 1
Byggd: 655m2
Tomt: 1.690m2
Balkong: 82 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 95 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Smart Home System
Integritet
Elektriska fönsterluckor
Kust
Förråd
Fullt utrustat kök
Nybyggd
Air Condition
Köksutrustning
Gas centralvärme
Larmsystem
Automatisk port
Fiberoptik
Havsutsikt
Balkong
Pool
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
Trädgård
Utsikt över pool
Golf Utsikt
Bra område för uthyrning
Gated Community
Utsikt över berg
Modern
Övervaknings kameror
24 Hour Security
Nära strand
Eco-Home

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet