Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-MIR

3.395.000€
Pris per m2 5.467€/m2

Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-MIR

Beskrivning

Modern lyxvilla i Marbella | Nueva Andalucia

Pris per m2 5.467€/m2
Byggd 621m2
Tomt 1.590m2
Sovrum 5
Badrum 5
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt detta under av modern arkitektur, idealiskt beläget i det eftertraktade området Nueva Andalusia. Detta otroliga residens har en östlig orientering, vilket garanterar rikligt solljus under hela morgonen och dagen, kompletterat med hisnande vyer över det omgivande området och det majestätiska berget La Concha.

Villan ligger inbäddad på en generös tomt och erbjuder en vidsträckt terrass som sömlöst tillgodoser uteservering, avkoppling och solbad, medan en imponerande infinitypool med noll kant lägger till ett lager av lyx till utomhus. Takterrass på översta våningen ger panoramautsikt, vilket skapar ytterligare utrymme för underhållning och avkoppling, medan ett täckt carport vid ingången garanterar extra bekvämlighet.

Gå in och du kommer att mötas av oklanderliga interiörer som kännetecknas av en öppen planlösning på bottenvåningen, som sömlöst förbinder olika vardagsrum. Integrationen av smickrande LED-belysning i taket, tillsammans med dämpade toner i inredningen, skapar en lugnande och avkopplande atmosfär. Skjutdörrar i glas från golv till tak öppnar upp till terrassen, vilket underlättar ett utmärkt boende inomhus och utomhus.

Det skräddarsydda köket, utsmyckat med träsnickerier, dämpade gråa skåp och en köksö, erbjuder ett visuellt tilltalande och funktionellt utrymme med gott om förvaring och bänkutrymme. Toppmoderna köksmaskiner förbättrar den sömlösa matlagningsupplevelsen ytterligare. Den översta våningen är tillägnad elegant inredda sovrum, med huvudsovrummet som stjäl showen, med en anmärkningsvärd klädkammare och ett lyxigt masterbadrum.

Badrummet har ett dubbelt handfat med LED-belysning, ett fristående badkar och en dusch, vilket säkerställer att den höga kvaliteten på interiörerna bibehålls i hela hemmet. Med direkt tillgång till terrassen och vidsträckt utsikt över omgivningarna, representerar det stora sovrummet stil och komfort. Ytterligare bekvämligheter i hemmet inkluderar ett utomhusgym, golfsimulatorrum, en hemmabio och ett underhållningsrum, som fullbordar symbolen för lyxigt boende i denna villa.


Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2021
Sovrum: 5
Badrum: 5
Toaletter: 2
Byggd: 621m2
Tomt: 1.590m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 3
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 5,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Utsikt över berg
Grönområden
Källare
Terrass
BBQ
Trädgård
Förråd
Underjordisk parkering
Privat Takterrass
Air Condition
Nära strand
Gated Community
Larmsystem
Smart Home System
Modern
Havsutsikt
Elektriska fönsterluckor
24 Hour Security
Pool
Fullt utrustat kök
Bio
Golvvärme
Köksutrustning
Öppen spis
Garage
Pool Bar
Integritet
Tvättrum
Automatisk port
Kust
Utsikt över pool
Balkong
Nybyggd
Bottenplan
Dubbelglas
Gas centralvärme
Möblerat
Sydlig
Hiss
Fitness Club
Bra område för uthyrning
GYM

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet