Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-MYM-020B

79.990€
Pris per m2 1.067€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-MYM-020B

Beskrivning

Mysig 1-rumslägenhet med pool i Torrevieja

Pris per m2 1.067€/m2
Byggd 75m2
Sovrum 1
Badrum 1
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell har glädjen att presentera denna fantastiska fastighet i hjärtat av Torrevieja.

I ett lugnt och pittoreskt hörn av Torrevieja, ligger denna charmiga ettrumslägenhet som utlovar ett lugnt och bekvämt liv. Även om det är blygsamt i sina egenskaper, erbjuder detta hem mycket mer än vad man kan se: en välkomnande och avslappnad atmosfär som inbjuder invånarna att njuta av vardagens enkelhet och skönhet.

De mjuka, neutrala tonerna på väggarna kompletteras av keramiska golv, vilket skapar en mysig och trevlig atmosfär som inbjuder dig att koppla av och njuta av omgivningen. Stora fönster släpper in naturligt ljus, lyser fint upp utrymmet och erbjuder charmig utsikt över parken och den gemensamma poolen.

Köket, även om det är blygsamt i storlek, är utrustat med allt som behövs för att laga läckra och näringsrika måltider. Skåp erbjuder tillräckligt med förvaringsutrymme för matlagningsredskap och proviant, medan grundläggande apparater gör det dagliga arbetet enklare. Ett litet hopfällbart frukostbord ger en avslappnad plats att njuta av snabba måltider eller ta en morgonkaffe medan du njuter av utsikten utanför.

Det stora sovrummet, även om det är kompakt, erbjuder ett lugnt och fridfullt utrymme att vila och ladda. En inbyggd garderob erbjuder ytterligare förvaringsutrymme, vilket hjälper till att hålla sovrummet organiserat och stökigt.

Badrummet är, fast i standardmått, utrustat med dusch samt handfat och toalett. Neutrala kakel och basarmaturer skapar ett funktionellt och praktiskt utrymme, perfekt för att möta dagliga hygien- och personliga vårdbehov.

Kort sagt, denna ettrumslägenhet med utsikt över poolen i Torrevieja är mycket mer än bara en plats att bo – det är ett hem som erbjuder ett lugnt och bekvämt boende i en härlig miljö. Med sitt bekväma läge och fridfulla utsikt, erbjuder detta hem allt som behövs för att njuta av ett fullständigt och tillfredsställande liv på den vackra Costa Blanca.

REF: HH-EB-MYM-020B

Egenskaper

Byggår: 1993
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 75m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Öppen Planlösning
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
Gemensam Takterrass
Gated Community
Modern
Integritet
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet