Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-BLE-FLA

7.995.000€
Pris per m2 5.591€/m2

Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-BLE-FLA

Beskrivning

Utsökt lyxvilla i prestigefyllt område i Marbella

Pris per m2 5.591€/m2
Byggd 1.430m2
Tomt 2.118m2
Sovrum 6
Badrum 6
Pool privat pool
Garage Privat
6 sovrum & 6 badrum | Lyx nybyggd | sluten gemenskap | Panoramautsikt över havet| Grillplats | Uppvärmd infinitypool

Hansson & Hertzell presenterar stolt en utsökt och magnifik villa till salu i det prestigefyllda området Marbella, Los Flamingos. Denna lyxiga fastighet har oöverträffad panoramautsikt över Medelhavet och de omgivande bergen.

Huset har designats och byggts enligt högsta standard, utan kostnad. Villan har ett rymligt vardagsrum och matplats i öppen planlösning med högt i tak, stora fönster och skjutdörrar som leder till terrassen, vilket skapar en sömlös boendeupplevelse inomhus och utomhus. Villan har också ett toppmodernt kök med moderna apparater, perfekt för att underhålla gäster eller förbereda familjemåltider.

Villan består av 6 generöst tilltagna sovrum, alla med eget badrum, inbyggda garderober och tillgång till terrassen. Mastersviten är särskilt imponerande, med en stor klädkammare, ett vackert badrum med ett fristående badkar och en privat terrass med fantastisk utsikt över havet.

Beläget på en stor tomt, som inkluderar en vacker trädgård, en uppvärmd infinitypool och en rymlig utomhusterrass med en grillplats, perfekt för uteservering och underhållning.

Den erbjuder oöverträffad lyx, komfort och sofistikerad på grund av sin fantastiska utsikt, exceptionella design och toppmoderna funktioner, den här fastigheten är ett sällsynt fynd och ett måste-se för alla som söker det ultimata inom lyxliv i Marbella.

Klicka här för alla fastigheter från denna lyxutvecklare

Marbella är välförtjänt en av Costa del Sols främsta destinationer. Dess utmärkta klimat, stränder, naturliga omgivningar och de stora sportkomplexen är bara några av de otaliga attraktionerna som denna stad vid Málagas kust erbjuder. Ett tydligt bevis på infrastrukturens höga kvalitet är Puerto Banús, en av de mest emblematiska platserna i Marbella. Dessutom är det känt som ett golfparadis. Ett dussin magnifika banor tillåter golfspelaren att spela sporten före den ovanliga bakgrunden från havet och bergen.

Från Cabopino till Guadalmina erbjuder Marbella besökaren 26 kilometer vacker kust med en rad soldränkta stränder utrustade med alla typer av tjänster, inklusive moderna hotell, bostadskomplex, butiker och restauranger. Den historiska delen av staden, som sitter i en vacker bukt, skyddar vackra hörn av en typiskt andalusisk smak, med vitkalkade hus och apelsinträd En idealisk miljö för att prova något av det läckra receptet från det lokala köket.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!



Egenskaper

Byggår: 2022
Sovrum: 6
Badrum: 6
Byggd: 1.430m2
Tomt: 2.118m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 6
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 70 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Nybyggd
Havsutsikt
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
Fitness Club
Golvvärme
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
Trädgård
Utsikt över pool
Privat Takterrass
Gated Community
Bottenplan
Modern
Bra område för uthyrning
24 Hour Security
Utsikt över berg
Balkong
Källare
Öppen spis
BBQ
Integritet
Underjordisk parkering
Kust
Larmsystem
Fullt utrustat kök

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet