Villa · Nybyggnad Casares · Ref. HH-QRS-GV-9

7.695.000€
Pris per m2 9.679€/m2

Villa · Nybyggnad Casares · Ref. HH-QRS-GV-9

Beskrivning

Exklusiv Lyx Golf Villa på Finca Cortesin | Casares

Pris per m2 9.679€/m2
Byggd 795m2
Tomt 2.520m2
Sovrum 6
Badrum 8
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat
Vi presenterar en exklusiv lyxvilla i Finca Cortesín, Casares

Upptäck en oöverträffad blandning av lyx och elegans i detta exceptionella residens, som uteslutande finns i den prestigefyllda semesterorten Finca Cortesín. Tillverkad av de uppskattade arkitekterna Jose Maria Sierra, står detta arkitektoniska underverk som ett bevis på ett raffinerat boende på Costa del Sol, med en imponerande tomt och imponerande vyer.

Villan välkomnar ett överflöd av naturligt ljus genom sina vidsträckta fönster från golv till tak, som sömlöst förbinder inomhus- och utomhusutrymmen. Dess slående vita fasad, accentuerad med träelement, sätter en ton av sofistikering och harmoni.

En av dess utmärkande egenskaper är den anmärkningsvärda takhöjden på 9 meter i vardagsrummet på marknivå, medan ett unikt, mindre vardagsrum på översta våningen erbjuder en avskild tillflyktsort med panoramautsikt. Den övre våningen är värd för huvudsovrum och två gästrum, som alla erbjuder sina egna fängslande vyer över golfbanan och Medelhavet.

På det lägre planet kan du upptäcka ytterligare sovrum, ett vardagsrum och ett kök som sömlöst blandar funktionalitet med stil. Bottenvåningen övergår utan ansträngning till trädgården och bjuder in frisk luft och naturligt ljus in i hemmet.

Villans kronjuvel är dess vidsträckta och noggrant anlagda trädgård. En fristad för friluftsentusiaster, den har en inbjudande pool med mörkt azurblå kakel och ett integrerat lusthus, som erbjuder en idealisk plats för avkoppling. Majestätiska palmer ramar in panoramautsikt över golfbanan och Medelhavskusten, medan förtjusande landskapsarkitektur lägger till naturlig skönhet.

Med sitt privilegierade golfläge i frontlinjen, enastående arkitektur och enastående atmosfär, förkroppsligar denna unika fastighet kärnan i Finca Cortesín Resorts livsstil.

Klicka här för alla våra lyxfastigheter på Finca Cortesin Golfbana
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 6
Badrum: 8
Toaletter: 1
Byggd: 795m2
Tomt: 2.520m2
Balkong: 239 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 2
Inbyggda garderober: 6
Orientering: Väster
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 95 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Smart Home System
Integritet
Elektriska fönsterluckor
Kust
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Nybyggd
Havsutsikt
Köksutrustning
Gas centralvärme
Air Condition
Automatisk port
Fiberoptik
Förråd
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Golf Utsikt
Utsikt över pool
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Utsikt över berg
24 Hour Security
Övervaknings kameror
Eco-Home
Nära strand
Balkong

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet