Villa · Nybyggnad Estepona · Ref. HH-PRIME-OV-3

2.650.000€
Pris per m2 5.217€/m2

Villa · Nybyggnad Estepona · Ref. HH-PRIME-OV-3

Beskrivning

Lyxvillor med havsutsikt | Estepona

Pris per m2 5.217€/m2
Byggd 508m2
Tomt 1.006m2
Sovrum 3
Badrum 3
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxvillor består av en samling av tolv sofistikerade och exklusiva villor med modern estetik. Inbäddat i den lugna terrängen, är varje villa noggrant utformad för att utstråla sin unika charm, sömlöst blandas med den naturliga miljön. Dessa exklusiva bostäder erbjuder en lugn och intim tillvaro och höjer levnadsstandarden till oöverträffade höjder.

Beläget på ett avundsvärt läge mellan Estepona och Marbella, där panoramautsikter pryder horisonten, är vår exklusiva samling av villor bekvämt beläget nära stora vägar men ändå omgiven av naturens lugn. I det önskvärda området, nära La Resina Golf Club på den nya gyllene milen, erbjuder vår fridfulla tillflyktsort en chans att njuta av lugnet och naturen samtidigt som du har enkel tillgång till de livliga attraktionerna på Costa del Sol.

I designen är ljuset både huvudpersonen och ett väsentligt element. Den strategiska placeringen av expansiva fönster och dubbelhöjda utrymmen är noggrant utformad för att utnyttja kraften i naturligt ljus. Inriktningen av varje villa möjliggör en sömlös integrering av solljus under hela dagen, och lyser upp varje hörn med ett mjukt, eteriskt sken. Detta genomtänkta tillvägagångssätt förstärker inte bara den estetiska överklagandet utan skapar också en atmosfär av värme, öppenhet och lugn.

Med noggrann uppmärksamhet på terrängens naturliga konturer erbjuder varje bostad obehindrad utsikt över den gränslösa medelhavsvidden. Dessa vyer erbjuder en fristad där själen finner tröst i landskapets oändliga skönhet.

Bli fängslad av storheten med skyhöga dubbel-höga tak och hisnande vyer som säkerligen kommer att ta andan ur dig. Skäm bort dig åt det ultimata arkitektoniska mästerverket som kommer att lämna dig i vördnad från det ögonblick du går in.

Skäm bort dig i en värld där lyx inte känner några gränser. Våra villor erbjuder dig gott om utrymme som kan konfigureras efter din smak för att lyfta din livsstil. Skapa ett utrymme som tillgodoser din önskan om oändlig underhållning.

Var och en av de 12 villorna har sin egen distinkta personlighet, vilket garanterar en unik upplevelse för varje invånare. Trots sin individualitet håller alla villor en oöverträffad nivå av finish och bekvämligheter, vilket garanterar en exceptionell levnadsstandard över hela linjen.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Toaletter: 1
Byggd: 508m2
Tomt: 1.006m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 72 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 1,5 Km.
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Utsikt över berg
Privat Takterrass
Övervaknings kameror
Jacuzzi
BBQ
Gated Community
Nära strand
Modern
Smart Home System
24 Hour Security
Larmsystem
Elektriska fönsterluckor
Eco-Home
Havsutsikt
Underjordisk parkering
Balkong
Air Condition
Fullt utrustat kök
Integritet
Förråd
Köksutrustning
Kust
Pool
Pool Bar
Nybyggd
Öppen Planlösning
Automatisk port
Golvvärme
Dubbelglas
Garage
Sydlig

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet